Skip to main content

Müftülükten bebeklere altın hediyesi.

Muş Haber Fotoğrafı

Muş İl Müftülüğü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret ederek dün gece dünyaya gelen çocuklara çeyrek altın hediye etti. Kutlu Doğum Haftası sebebiyle çeşitli etkinliklerde bulunan Muş İl Müftülüğü, bir ilke daha imza attı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Nisan tarihini 16 Nisan’a bağlayan dün gece doğum yapan kadınlara geçmiş olsun dileklerinde bulunularak gül hediye edilirken, yeni doğan 5 bebeğe de çeyrek altın ve bebek seti hediye edildi. Eşi Nemciye Melek ve kadın vaizler ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya gelen bebekleri ziyaret eden İl Müftüsü Ali Melek, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle etkinliklerin sürdürüldüğünü kaydetti.

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle hastanede dünyaya gelen bebekleri Muş’ta ilk kez ziyaret ettiklerini söyleyen Ali Melek, “Peygamber efendimizi daha iyi tanımak ve anlamak maksadıyla artık sadece camilerde yapılan etkinliklerle değil sosyal hayatın içerisine yansıyan bölümü ile bütün insanlarımıza bu güzel dini tanıtmak amacındayız. Yapılan diğer sosyal etkinliklerimizin yanında hastanemizde bugünün anısına pazar ile pazartesi gecesi arasında dünyaya gelen, günü hatırlamak, bu günü anlamlı bir hale getirmek, bu sayede hem onlara dua etmek hem de annelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak maksadı ile böyle bir ziyaret düzenledik” dedi.

Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Operatör Dr. Ali Demirörs ise yaptığı açıklamada “Dün gece itibari ile hastanemizde 5 bebek dünyaya gelmiştir. Bu bebeklerin annesinin ve babasının tebrik edilmesi ve hediyeler verilmesi bizim içinde sevindirici olmuştur. Daha önceleri sadece yılbaşı ve bayramlarda böyle ziyaretler yapılırken bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nda da yapılması bizleri memnun etmiştir. Bu uygulamanın devamını ileriki yıllarda daha geniş kapsamlı olarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde bu gece saat 02.00’de eşi doğum yapan Ferit Dinçer isimli vatandaş oğluna İl Müftüsü Ali Melek’in ismini verdi. Kutlu Doğum Haftası sebebiyle hastanede ziyaretlerde bulunan Müftü Melek’in ziyareti sebebiyle oldukça memnun olduğunu söyleyen Ferit Dinçer isimli vatandaş, “Eşim altıncı çocuğunu dünyaya getirdi. Bu kutlu gecede doğumun gerçekleşmesi sebebiyle müftülük tarafından hastaneye ziyaret yapan Müftü Ali Melek bizleri onurlandırdı. Bu sebeple ben de çocuğumun adını ‘Ali’ bıraktım” diye konuştu.

 NULL

Bu Haftanın En Popüler Haberleri..

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

İçişleri Bakanlığı Muş’a Personel Alıyor

İçişleri Bakanlığı çeşitli illerde görevlendirilmek üzere 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular…

Eğitim Haberleri

Muş’tan TÜBİTAK Bölge Finallerinde Büyük Başarı

Muş’tan gönderilen 16 proje, TÜBİTAK 2204/B Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde dikkat çekici…

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

“İlimizde Millî Eğitim Bakanlığı’nın Düzenlediği Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi” Millî Eğitim…

Muşlu Öğrenciler Proje Yarışmasında Bölge Birincisi Oldu

Muş’taki ortaokul öğrencileri, bilimsel çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı. TÜBİTAK 2204-B Ortaokul…

Kültür Sanat Haberleri

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Atık Kartonlarla işlediği resimlerin sergisini açtı

Dekoratif El Sanatları Öğretmeni Mükerrem Sur tarafından atıl durumdaki kartonlardan hazırlanan resim ve…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri