Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde tüm personeller bir araya geldi.
Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) geleneksel iftar programı düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde protokole yönelik düzenlenen iftar programından sonra, bu defa üniersite çalışanlarına yönelik düzenlendi.
İftar programı ile ilgili MŞÜ web sitesinden şu bilgiler paylaşıldı: Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personel aileleriyle beraber, bu akşam Rektörlük tarafından kampüs yemekhanede tertip edilen iftar programında bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ve eşi tarafından karşılanan misafirlerin, iftar programına katılımı yoğun oldu. Böyle güzel bir günde bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Polat, tüm davetlilere tek tek teşekkür etti. Bu tür organizasyonlarla birlik ve beraberliğin arttığına vurgu yapan Prof. Dr. Polat, bundan sonra Üniversitemizde tüm personelin katılacağı organizasyonların artarak devam edeceğini vurguladı. İftardan sonra misafirleriyle beraber yörük çadırına geçen Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, burada misafirleriyle çay içerek sohbet etti. İftar programı, çay ikramının ardından sona erdi.
Muş Manşet Gazetesi


