Skip to main content

Memur-sen ptt ile kargo anlaşması yaptı

MEMUR-SEN ve bağlı bütün iş kolları sendika üyelik kimlikleri ve kendilerine tahsis edilen müşteri hesap numarası ile PTT gişelerinde her türlü kargolarını mevcut tarife üzerinden %30’ luk bir indirim için MEMUR – SEN Başkanı Bayram Güler ile PTT Başmüdür vekili Fesih Çelik el sıkıştı.

Son zamanlarda PTT kargo hizmetlerine büyük hız veren ve piyasa da rekabet gücünü artırmış bulunmaktadır. Hızlı kaliteli ve ucuz hizmet veren PTT nin bu hizmetin den MEMUR – SEN bütün üyelerinin faydalanması için Muş PTT Başmüdürlüğü ile Memur-sen MUŞ Şubesi 01.10.2009 tarihinden 30.09.2010 tarihine kadar 1 yıllığına anlaşma yaptı. PTT Başmüdür Vekili Fesih Çelik, mevcut gişelerimize kargo için gelen bütün Memur Sen Üyeleri her türlü kredi kartı ödemelerini, havale, çek kabul ödeme, doğalgaz faturası, anlaşmalı olan illerin su faturaları, elektrik faturası, GMS faturaları, Sabit Telefon Faturalarını ve İnternet faturalarını bütün PTT gişelerinde ödeyebilirler. Ayriyeten çok cazip olan posta çek hesabından faydalanmak için bütün PTT merkezlerinde Posta Çek hesabı açtırıp, Türkiye’nin neresinde olursa olsun ücretsiz posta çek hesaplarına para yatırıp çekebilirler. İkinci şahısların Posta Çek Hesap numaralarına para yatırmaları cüzi bir ücret karşılığındadır.

“KOLAYLIKLARI SAĞLIYORUZ”

PTT ile anlaşma yapan Memur-sen Muş Şube Başkanı Bayram Güler, Muş’ta memurlar camiasının en büyük kitlesi durumunda olduklarını belirtti. Güler, yaptığı açıklamasında “iki ana hedefimiz var. Birincisi üyelerimizin sosyal kültürel ve özgürlük haklarını korumaktır. Diğeri ise üyelerimize ekonomik ve maddi katkılar sağlamaktır daha önce bazı market ve lokantalarla yaptığımız indirim atlaşmalarıyla bir nebze olsun üyelerimize ekonomik katkı sunmuştuk şimdide PTT ile 100/30 lük bir indirimle kargo antlaşması yapıp Memur-sen üyesi 2500 kişi istediğine bu indirimden faydalanacaktır. Bununla da yetinmeyeceğiz bundan sonrada inşallah çalışmalarımız olacaktır bütün üyelerimize hayırlı olsun diyoruz ve üyelerimizin faydalanmasını istiyoruz. PTT bu indirimleri normal normal tarifeleri özerinden 100/30 lük indirimi bize yapmaktadır. Netice olarak; bütün hizmetlerini kaliteli, hızlı ve ucuz sunan PTT Kuruluşu ile MEMUR – SEN üyeleri arasında yapılan anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

  Günaydın Muş Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 680 PERSONEL ALACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 680 sözleşmeli…

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri