MEMUR-SEN ve bağlı bütün iş kolları sendika üyelik kimlikleri ve kendilerine tahsis edilen müşteri hesap numarası ile PTT gişelerinde her türlü kargolarını mevcut tarife üzerinden %30’ luk bir indirim için MEMUR – SEN Başkanı Bayram Güler ile PTT Başmüdür vekili Fesih Çelik el sıkıştı.
Son zamanlarda PTT kargo hizmetlerine büyük hız veren ve piyasa da rekabet gücünü artırmış bulunmaktadır. Hızlı kaliteli ve ucuz hizmet veren PTT nin bu hizmetin den MEMUR – SEN bütün üyelerinin faydalanması için Muş PTT Başmüdürlüğü ile Memur-sen MUŞ Şubesi 01.10.2009 tarihinden 30.09.2010 tarihine kadar 1 yıllığına anlaşma yaptı. PTT Başmüdür Vekili Fesih Çelik, mevcut gişelerimize kargo için gelen bütün Memur Sen Üyeleri her türlü kredi kartı ödemelerini, havale, çek kabul ödeme, doğalgaz faturası, anlaşmalı olan illerin su faturaları, elektrik faturası, GMS faturaları, Sabit Telefon Faturalarını ve İnternet faturalarını bütün PTT gişelerinde ödeyebilirler. Ayriyeten çok cazip olan posta çek hesabından faydalanmak için bütün PTT merkezlerinde Posta Çek hesabı açtırıp, Türkiye’nin neresinde olursa olsun ücretsiz posta çek hesaplarına para yatırıp çekebilirler. İkinci şahısların Posta Çek Hesap numaralarına para yatırmaları cüzi bir ücret karşılığındadır.
“KOLAYLIKLARI SAĞLIYORUZ”
PTT ile anlaşma yapan Memur-sen Muş Şube Başkanı Bayram Güler, Muş’ta memurlar camiasının en büyük kitlesi durumunda olduklarını belirtti. Güler, yaptığı açıklamasında “iki ana hedefimiz var. Birincisi üyelerimizin sosyal kültürel ve özgürlük haklarını korumaktır. Diğeri ise üyelerimize ekonomik ve maddi katkılar sağlamaktır daha önce bazı market ve lokantalarla yaptığımız indirim atlaşmalarıyla bir nebze olsun üyelerimize ekonomik katkı sunmuştuk şimdide PTT ile 100/30 lük bir indirimle kargo antlaşması yapıp Memur-sen üyesi 2500 kişi istediğine bu indirimden faydalanacaktır. Bununla da yetinmeyeceğiz bundan sonrada inşallah çalışmalarımız olacaktır bütün üyelerimize hayırlı olsun diyoruz ve üyelerimizin faydalanmasını istiyoruz. PTT bu indirimleri normal normal tarifeleri özerinden 100/30 lük indirimi bize yapmaktadır. Netice olarak; bütün hizmetlerini kaliteli, hızlı ve ucuz sunan PTT Kuruluşu ile MEMUR – SEN üyeleri arasında yapılan anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Günaydın Muş Gazetesi


