Boztepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bin 750 aileye 100 lira nakdi yardım, 450 üniversite öğrencisine 150 lira eğitim yardımı, 3 bin ton da kömür dağıtımı yapıldığını belirtti.
Boztepe, kömür yardımın ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde teslim edildiğini, dağıtımın bu ayın sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını kaydetti.
İlçede ikamet eden, aynı zamanda ailelerinin sosyal güvencesi bulunmadığı tespit edilen 450 öğrenciye toplam 67 bin 500 lira ödeme yapıldığına dikkati çeken Boztepe, ‘Kaymakamlık olarak imkanların büyük bir kısmını eğitim için harcıyoruz. Eğitime katkı kapsamında yapılan yardımlarla yetinmeyip bu tür eğitim desteklerinin artırarak sürdüreceğiz’ diye konuştu. Anadolu Ajansı


