Skip to main content

Malatya heyetinden valiliğe ziyaret

Muş Haber Fotoğrafı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından başlatılan Gönül Köprüsü projesi kapsamında Muş-Malatya kardeş il oluyor.

Proje kapsamında Muşa gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki heyet Vali Seddar Yavuzu makamında ziyaret etti.

Malatya heyetini havaalanında karşılayan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı, AK Parti eski milletvekili Seracettin Karayağız, AK Parti Milletvekili Adayları Abdulselam Er ve Halis Saltık, il genel meclis üyeleri ve partililer valilik ziyaretine de katıldılar.

Ziyaretle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, gönül köprüsünü yıkanlara, bombalar koyanlara en güzel cevabı vereceklerini söyledi.

Çalık, Bugün Muş ilini Malatya heyeti olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl başkanımız Malatyadan gelen iş adamlarımız ile birlikte Muştaki kıymetli milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve Bursadan milletvekillerimiz ile birlikte kardeşliğimizi, gönlümüzün köprüsünü daha da yukarılara taşımak için Muştayız dedi.

Malatya ile Muşun kardeşliğinden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Çalık açıklamasında daha sonra şunları söyledi: 1071 itibaren tarih yazan Anadoluyu beylik yapan Muşun şimdi kapılarını ve gönüllerini hem Türkiyeye hem de dünyaya açılması bir kez daha bizim için emniyet verici. Malatya ile Muşun kardeşlik ve gönül köprüsü kurmuş olması Malatyalı bir vatandaş olarak bizi çok mutlu etti. Atalarımızın bize bırakmış olduğu bu topraklara beraber sahip çıktık. Bugün sayın valimizi ziyaret ediyoruz. İnşallah nasip olursa Muş ile ilgili hem yapılan bütün yatırımlar kurumlarımızın yatırımlarını sayın valimizden dinleyeceğiz, hem yapılan özel sektörün yatırımlarını dinleyeceğiz turizmini, sağlığını, eğitimini tek tek neler yapılmış bundan sonra da neler yapılabilir. Çok kıymetli milletvekilim Mehmet Emin Şimşek abimizle belediye başkanımız ve seçilmiş arkadaşlarımız ile birlikte neler yapabiliriz. Ayrıca yapılacaklarla birlikte Malatya ile gönül köprüsünü kurarken sunabilecekleri katkıları da dinleyeceğiz. Turizm, sağlık, eğitim açısından neler yapabileceğimizi sayın valimizden ve yetkili arkadaşlarımızdan dinleyeceğiz. İnşallah bu gönül köprüsünü kurmak üzere bir kez daha buradayız. Gönül köprüsünü yıkanları, bombalar koyanlara buradan en güzel cevabı bu vesileyle vermiş olacağız. Sayın valime ev sahipliği kabulü için teşekkür ediyorum.

Vali Seddar Yavuz, makamında kabul ettiğini heyete lale ve gül motifli tablo hediye etti. Çalık daha sonra şeref defterini imzalayarak valilikteki ziyaretini sonlandırdı.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri