Skip to main content

Kayıp vatandaştan 122 gündür haber alınamıyor

Muş Haber Fotoğrafı

En son Malazgirt’te 27 kasım 2016 tarihinde görülen 50 yaşındaki Fariz Yıldırımın bulunması için herkes çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tüm ilçe halkı ve emniyet güçlerinin sürdürdüğü çalışmalar 122. Günü geride bırakırken Yıldırımdan hiç bir iz bulunamadı.

122 gündür kayıp olan Fariz Yıldırımın oğlu Sinan Yıldırım, 122 günü aşkın süredir babamı bulmak için her yolu denediklerini ifade ederek sonuç alıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek dedi. Yıldırım, Babamın kaçırıldığından veya öldürüldüğünden şüpheleniyoruz aslında, çünkü bu kadar uzun süredir kendisinden ses çıkmaması bizi o düşüncelere yönlendiriyor. 4 aydan uzun bir süredir her yola başvurduk, ama hiçbir sonuç elde edemedik. Bu konuda özellikle yetkililerden yardım bekliyoruz. Babamın bulunması için Malazgirt’te herkes seferber olmuş durumda, herkes bizimle birlikte bu konunun takipçisi. İlçe halkımız başta olmak üzere emniyet ve savcılık güçlerinin arama çalışmaları için minnettarız diyen Sinan Yıldırım, aile olarak babamdan haber alınana kadar bu çalışmaların aktif olarak devam etmesi ricasında bulunuyoruz dedi.

Babalarının bulunması konusunda medyada da kayıp bulma programlarına başvurduklarını aktaran Yıldırım, Babamın bulunması konusunda ilk günden beri her yolu denedik ilçe halkı da bizimle birlikte seferber oldu ama bir sonuç elde edemedik en son bu konuyu medyaya yansıtıp ülke geneline yaymak istedik. Bunun için televizyon programlarına çıkıp derdimizi anlattık ama açıkçası beklediğimiz sonucu elde edemedik çünkü hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Biz de umutla o programlara başvurmuştuk ama az önce de belirttiğim gibi geri dönüş olmadı. Buradan da kendilerine bir kez daha seslenip bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Başka medya kuruluşlarına da başvurduk ama onlarda bize dönüş yapmadılar. Babamın bir an önce bulunması için elimizden gelen her şeyi yapacağız ifadelerini kullandı.

İlçe halkı ve emniyetin yardımıyla 122 gündür aralıksız babaları Fariz Yıldırımı arama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten oğlu Bayram Yıldırım ise, her güne babamızın bulunmuş olma ümidiyle kalkıyoruz. Aile olarak çok kötü günler geçiriyoruz. 50 yaşında ve hiçbir aklı dengesini yitirmeyen gayet sağlıklı bir insandı babam, hiç bir sorunumuzda yoktu bu şekilde ortadan kaybolması bizi perişan etti. Hem ilçe halkı hem de emniyet güçleri aramalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Aramalara yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Şu ana kadar babamızla ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. Bizimle birlikte emniyet güçleri de sağ olsunlar, arıyorlar. Herhangi bir sonuç yok şu anda dedi.

Emniyet yetkilileri ise daha önce yaptığı açıklama da, 50 yaşındaki Fariz Yıldırımın bulunması için seferber olduklarını, kayıp olduğu tarihten beri, aralıksız arama çalışmalarını yürüttüklerini bildirdiler. Aile, Yıldırımın fotoğraf ve bilgilerinin sosyal medya hesaplarında paylaşılması talebinde de bulunuyor. Görenlerin veya bilgisi olanların acil bir şekilde 155 polis imdat hattını aramalarını veya aileyi ulaşmak isteyenlerin 0545 494 54 63-0533 084 05 09 nolu telefonlara ulaşabilecek.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bu Haftanın En Popüler Haberleri..

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

İçişleri Bakanlığı Muş’a Personel Alıyor

İçişleri Bakanlığı çeşitli illerde görevlendirilmek üzere 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular…

Eğitim Haberleri

MAUN futsal takımı bölgesel ligde ikinci oldu

Muş Alparslan Üniversitesi Futsal Takımı, 16-20 Nisan tarihleri arasında Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev…

Muş’tan TÜBİTAK Bölge Finallerinde Büyük Başarı

Muş’tan gönderilen 16 proje, TÜBİTAK 2204/B Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde dikkat çekici…

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

“İlimizde Millî Eğitim Bakanlığı’nın Düzenlediği Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi” Millî Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Atık Kartonlarla işlediği resimlerin sergisini açtı

Dekoratif El Sanatları Öğretmeni Mükerrem Sur tarafından atıl durumdaki kartonlardan hazırlanan resim ve…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri