Skip to main content

Işık işadamları ile bayramlaştı

Muş Haber Fotoğrafı

Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık Kurban Bayramı dolaysıyla Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Muş Şube Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Dernek binasında bayramın üçüncü düzenlenen bayramlaşma törenine Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ve Muş Devlet Hastanesi Müdürü Muhsin Balcı ile birlikte katılan Işık’ı, TÜMSİAD Muş Şube Başkanı Murat Meriç ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Tüm Muş halkının ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladığını belirten Faruk ışık, son süreçte sıkıntılı günler yaşandığını hatırlatarak, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çağırdı.

Çukurca’daki saldırıda yaşamını yitiren 24 askerin acısını unutmadan Van’daki 7.2’lik yıkımı felaketin meydana geldiğini belirten Işık, “Depremin yaşandığı ilk gün 4 bakan ve 25 Milletvekili arkadaşımızla birlikte deprem bölgesine gittik. Üç gün boyunca orada çalıştık. Tabi her iki olay da bizleri derinden üzdü. Hükümetimiz Van’daki depremzede kardeşlerimiz için gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam ediyor. Bu vesile bir kere daha ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

“DUA VE DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM”
Devletin yapısını ve bürokrasiyi çok iyi bildiğini, fakat siyasette yeni olduğunu hatırlatan Işık, “Devleti, bürokratlığı çok iyi biliyorum, ama siyasette tazeyim. Bu konuda ilimize bir şeyler kazandırabilmek adına tüm Muş’un desteğine ve dualarına ihtiyacım var. Muş’ta bazı şeyleri başarabilmek için hiçbir önümüzde hiçbir engel yok. Ancak her şeyden önce inanmamız gerekiyor.”dedi.

EKMEK KAPISI AÇILMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM
Siyasetten ve ticaretten pek anlamadığını, ancak Muş’luya ekmek kapısı açılması için ne gerekirse yapmaya hazır olduğunun altının çizen Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “dediğim gibi ben siyaset ve ticaretten pek anlamam, ama Muşluya ekmek kapısının açılmasında elimden geleni de yapacağıma inanıyorum, bu konuda kendime güveniyorum. Ben her kurumun Muş’ta başarılı olmasını istiyorum. Bunda da ortak akıla ihtiyacımız var. Önce birbirimize sadık olmalıyız. Tecrübesizliklerden dolayı ülkemizde çok kötü deneyimler yaşandı. Biz daha tecrübeli olmak için ortak çaba sarf etmeli ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

MERİÇ: “ÇOK İYİ YOLDAYIZ”
Kurban Bayramı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık’a teşekkür eden TÜMSİAD Muş Şube Başkanı Murat Meriç, TÜMSİAD’ın Muş ekonomisine canlılık kazandırdığını ifade etti.
TÜMSİAD’ın çok önemli bir misyona sahip olduğunu hatırlatan Meriç, “ilimizde böylesi bir girişimin öncülüğünü ilk olarak derneğimiz yapıyor. Muş’un geçmişine bakıldığı vakit, böylesi bir oluşum göze çarpmıyor. Bizler reklam yapma niyetinde değiliz, Muş’un ekonomisine bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsek, bir nebze de olsa işsizliği azaltabilirsek ne mutlu bize.”dedi.

“Derneğimize üye işadamlarımızın işyerlerinde çalıştırılmak üzere, işsiz vatandaşlarımızı tespit ediyor ve bu doğrultuda birçoğuna çalışma imkanı sağlıyoruz” diyen Meriç, “Muş’ta ki esnafın neye ihtiyacı varsa veya eksiklikleri varsa bunları masaya yatırıyoruz. Biz işsiz vatandaşlarımızı derneğimize üye yaparak, daha sonra ilimizdeki işlere yönlendiriyoruz” şeklinde konuştu. Muş`un Sesi Gazetesi 

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri