Skip to main content

Halk Dede`de ısrarlı

Muş Haber Fotoğrafı

Vatandaşlar, Hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan Başarılı Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin yeniden aday gösterilmesi Başbakan Erdoğan ve AK Parti Milletvekillerine gönderme yaptılar.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin heyecanı daha şimdiden başladı. Yaklaşık olarak 5 yıl önce hizmete talip olarak AK parti Muş Belediye Başkanlığı için aday olan ve başkanlık makamına layık görülerek halk tarafından istenilip Muş Belediye Başkanı olmaya hak kazanan Başkan Dede’nin yapmış olduğu hizmetler Muş Halkı tarafından takdir ile karşılanırken Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın dün Muş milletvekilleri ile görüşmesinin sonuçları merak uyandırdı. AKP’den birçok aday adayının olduğunu belirten vatandaşlar ise düşüncelerini dile getirerek, Muş belediyesinin Başkan Necmettin Dede’den başka alternatifinin olmadığını ile sürerek, “ ilimiz oldukça küçük ve feodal yapıya sahip bir yer. Bizler muş halkı olarak yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden haberdarız ve memnunuz. Necmettin Dede, Başkanlık süresince kimseye ayrıcalık yapmamış çoğu zaman şehir dışında olmasına rağmen telefonla aradığımız halde Muş’ta olan sorunlarımızı çabucak çözmüştür. Yapmış olduğu hizmetler ortadadır. Başka söze gerek yoktur. Sayın başbakanımız ve sayın milletvekillerimiz de bu durumun farkındalardır. Bizler Muş Halkı olarak yeniden Necmettin Dede’nin aday gösterilmesinden yanayız. Aksi takdirde Sayın başbakanımızın istemediği bir durum ortaya çıkabilir” şeklinde konuşarak, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin tekrar aday gösterilmesini istediler. Şehrin alt yapısına, park ve bahçe bakım ve yapımına, su işlerine, karla mücadele çalışmalarına ve daha birçok alanda titizlik gösteren bir Belediye başkanına sahip olduklarını hatırlatan Muş halkı “Bizler Dede döneminde hizmet gördük, hizmete doyduk” şeklinde değerlendirme yaptılar. Mizah olarak biraz sert olan Muş belediye Başkanı Necmettin Dede’nin tek eski görülen tarafının ise kişiliğinde biraz sert olduğu dile getirilirken, özgeçmişi, yapmış olduğu görevler ve hizmetleri ile Muş Belediye Başkanlığına yakışır tek isim olarak görüldüğü öğrenildi.

BAŞKAN DEDE “BEN SİZLER İÇİN VARIM”
Öte yandan halkı için son ana kadar hizmet edeceğini dile getiren Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede ise her halükarda Muş’a ve Muş halkına hizmet etmek için var olduğunu hatırlattı. Başkan Dede, Elde edilen başarıda halkımızdan aldığımız destek, belediye personellerimizin özverili çalışmaları ve büyük katkıları vardır. Müşahede ettiğiniz gibi gecemizi gündüzümüze katarak, durup dinlenmeden çalışarak şehrimize hizmet noktasında oldukça verimli 4,5 hizmet yılını geride bıraktık. Örnek bir şehir oluşturmayı hedeflediğimiz Belediyecilik anlayışı ile çevreci, yatırımcı ve düzenli şehircilik alanlarında çok önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Gerek malzeme alımı gerekse işçilik ihalelerimizi şeffaf bir şekilde yapmaktayız. Tüm İhalelerimiz basın huzurunda yapılmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yılda kış’a girmeden tüm araçlarımızı faal hale getirdik. Eğer bu araçlarımızı faal hale getirmeseydik, kış aylarında rahat edemez, günlük yol açma çalışmalarını yerine getirmemiş olurduk. Halkımıza sürekli olarak kapımızı ve gönlümüzü açarak, sıcak ve yakın bir iletişim ortamı oluşturduk. Muş’umuz için daha nice güzel hizmet ve projeleri hayata geçirmek için çalıştık gayret gösterdik. Takdir siz değerli halkımındır. Ben sizler için her zaman hizmete talibim” dedi.

 Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri