Skip to main content

Geleneksel gece

Muş Haber Fotoğrafı

Yetiştirme Yurdunda düzenlenen geleneksel geceye, Vali Ali Çınar, Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, ile yetiştirme yurdundan mezun olan öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.
Yetiştirme yurdu mezunlarının düzenlediği geleneksel moral, eğlence ve ödül dağıtma gecesinde başarılı öğrenciler ödüllendirildi.
Açılış konuşmasını Yetiştirme Yurdu Mezunları Derneği Başkanı Ferzende Emre, yetiştirme yurdunun onlarca gence umut ve ekmek kapısı olduğunu belirtti.
Gençlerin yetişmesinde yetiştirme yurtlarının umut ışığı görevi üstlendiğini ifade eden Emre, “Şunu çok iyi biliyoruz ki, gençliğimiz geleceğimizdir. Bu prensiple yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin yetişmesinde üstlenilen sorumluluğun bilincindeyiz. Otuz yılı aşkındır ilimizde faaliyet gösteren Yetiştirme Yurdumuz bu güne dek binlerce gencimize umut kapısı olmuş ve onları saygın birer fert olarak topluma kazandırmıştır. Türkiye’nin en büyük ailesi olarak bilinen SHÇEK, misyonu gereği ülkenin her tarafında binlerce çalışanıyla yaşlılarımıza, özürlülerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza umut ışığı olmaya devam etmektedir. Bu bilinçte olan mezun gençlerimiz hiçbir zaman yetiştikleri bu sıcak aile ortamını unutmadılar. Bu bağlamda her yıl burada barınan kardeşlerimizle biraraya gelerek hasret gidermekte ve kendi imkanlarımızla başarılı olan çocuklarımızı ödüllendirmekteyiz.
“Hepimizin arzusu siz başarılı öğrenci kardeşlerimizin başarı halkasını genişleterek önümüzdeki yıllarda daha da fazla olması ve bu başarıyı yakalamak için devletimizin sizlere verdiği sonsuz imkanlardan faydalanarak çıtayı en üst seviyeye çıkarmak olmasıdır” diyen Emre, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler Devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde Ülke içinde çeşitli kademelerde ve kurumlarda görev aldık ve görevlerimizi layıkıyla yapmaya çalışmaktayız. Bize sunulan bu kadar çok imkanın hakkını verme ve bize gösterilen ilgi, şefkat eline vefa borcumuzu ödemek için devletine bağlı sinesi Vatan ve Millet sevgisiyle dolu kaliteli ve vasıflı birer vatandaş olma yolunda çok emek sarf etmemiz gerekir. Buradan siz değerli kardeşlerime seslenmek istiyorum: ‘hiçbir başarı çalışmadan, gayret göstermeden elde edilemez bunun için çok çalışmanız lâzım. ileride sizlerde bizler gibi Devletimizin çeşitli kademelerine ve kurumlarına yerleşerek hem kendinize, hem ailenize ve hem de hu cennet Vatana aşkla hizmet etme olanağı yakalayabilesiniz.’
Yapılan konuşmaların ardından başarılı öğrencilere ödüller verildi. Gecede yetiştirme yurdu öğrencilerini hazırlayıp sunduğu skeç gösterileri yapıldı. Müzik eşliğinde halaylar çekildi.

 Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri