Skip to main content

Fahri Yazıcı Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

Muş Haber Fotoğrafı

Etimesgut Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa edip AK Parti’den Muş Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Fahri Yazıcı Muş’a hizmet etmek istediğini söyledi.

29 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa eden Fahri Yazıcı, siyasi potansiyelini Muş’un gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması için kullanmak istediğini söyledi. Yazıcı, Muş’u layık olduğu yere getirmek istediğini belirtti.

AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıklayan Fahri Yazıcı, belediyecilik alanında tecrübeli olduğunu ve bu birikimini de Muş için kullanmak istediğini ifade etti. Yazıcı basın toplantısına başlarken, “değerli basın mensupları konuşmama başlamadan hepinizi saygı ile selamlar yürütmekte olduğunuz bilgilendirme çalışmalarınızın mutlaka hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yazıcı neden AK Parti Muş İl Belediye Başkanlığını tercih ettiğini açıklarken, “demokrasimizin gelişimi ve ülkemizin kalkınmasının yerel yönetimlerden başladığına inanıyorum. Muasır medeniyetler düzeyine ulaşmak istiyorsak bu anlamda yaşanan değişim ve dönüşüme ayale uydurmak zorunda olduğumuzu biliyorum. Çünkü ben siyasetin yerelde başladığına, kalkınmanın yerelde başladığına demokrasinin yerelde güçlendiğine inanan bir kadrodan geliyorum. En küçük birimden başlayarak Türkiye geneline kadar bu yaklaşımdan bu demokratik kültürden, bu demokratik olgunluktan asla taviz vermeyerek yol almak halkımızın ve memleketimizin sorunlarıyla meşgul olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu ifade eden Yazıcı, “Milletimiz çok iyi biliyor, yakından şahit oluyor ki belediyecilik bir vizyon işi. Belediyecilik bir sevda ve bir hizmet işi. Yıllarca ihmal edilmiş, ötelenmiş, aman canım bana ne… vs anlayışıyla bu günlere gelen ilimizin birikmiş sorunlarına bölgesel feodal dengeler, gözetilerek değil ancak ve ancak projeler ve hizmet anlayışı ile çözüm üretilebileceğine inanıyorum. Muş’un yetişmiş bir bireyi olarak bilgi ve tecrübelerimin önemli bir potansiyel teşkil ettiğine inanıyor ve bu potansiyelimi halkımızın ve ilimizin hizmetinde kullanmak istiyorum. Özellikle şunu belirtmenin faydalı olacağına inanıyorum. Arkasına halkının desteğini, partililerin desteğini, siyasilerin desteğini ve her şeyden önemlisi başbakanımızın desteğini alabilecek bir belediye başkanının Muş için yapabileceği çok şeyi olduğuna inanıyorum. Bu meyanda diyorum ki belediyecilik bizim işimiz. Bu aday adaylığı çalışmamın tüm halkıma hayırlı olmasını diler sizlere teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

İnsanların taleplerini, özlemlerini, beklentilerini, umutlarını karşılamak için
Çalışacağını kaydeden yazıcık, projeleri olan, projelerini hayata geçirecek bilgi, birikim ve becerisi olan biri olduğunu kaydetti. Hizmet sunumunda kaliteyi esas alan, dinamik, insan merkezli, güvenilir, öngörülü, hoşgörülü, ihtiyaçlara karşı duyarlı, şeffaf, katılımcı, netice alan, halkıyla iç içe olan biri olacağının altını çizen Yazıcık, insan haklarına saygılı, halka hizmet Hak’ka hizmettir bilincinde olduğunu, kaynak üretip, en iyi şekilde üreten bir belediye başkanı olmayı düşündüğünü söyledi.
Demokratik katılıma müsait, halka ve haklara saygılı bir belediye planladığını belirten yazıcı, “değişimi ve dönüşümü destekleyen. Projeler üreten ve uygulayan. Doğayı ve yeşil çevreyi koruyan ve kendisine emanet olduğunu bilen. Planlama ve koordinasyon sağlayan. Ulaşılabilir ve sorunlara en kısa sürede çözüm üretilen, Sivil toplum kurumlan, kamu kurumları, ve üniversiteyle işbirliği yapabilen bir belediye olacak” dedi.

Fahri Yazıcı’nın daha önce yer aldığı sivil toplum kuruluşları: “Anadolu Gençlik Vakfı Genel Merkezi Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcısı, Muradiye Mezunlar Platformu Başkan yardımcısı, İnsana Değer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Gençlik Vakfı Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Öğrenci Teşkilat Başkanlığı”
FAHRİ YAZICI KİMDİR ?

1974 Muş doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Muş merkeze bağlı Serinova beldesinde tamamladım. Lise eğitimimi Ankara’da Özel Muradiye Erkek Koleji’nde yaptım. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden 1998 yılında mezun oldum. 1998- 2004 yılları arasında Özel Muradiye Erkek Koleji’inde Coğrafya Öğretmenliği yaptım. Vatani görevimi yapmak için eğitim hayatına bir süre ara verdim. 2004-2008 yıllan arasında Özel Yavuz Sultan Okullarında müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. 09/05/2008 tarihinde Ankara Etimesgut Belediyesinde Özel kalem müdürlüğüne atanarak belediyeciliğe geçtim. Ak parti’nin kuruluş aşamasında yenilikçi kanatla hareket ettim. Ak parti Gençlik kollan kuruluş çalışmalarında yer aldım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri