Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, son yıllarda Dünya genelinde artış gösteren öğrenci davranış bozukluklarından kaynaklanan problemleri çözmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Estonya`nın Harku Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan İyi Karakterli Öğrenciler projesi kapsamında Muşa gelen Harku Belediye Başkanı Kaupo Rötsepp ve Estonyalı öğrencileri makamında ağırladı.
Rektör Polatı makamında ziyaret eden Harku Belediye Başkanı Rötsepp ve Estonyalı öğrenciler, üniversite merkez yerleşkesini gezerek üniversite ile ilgili bilgi aldılar. Üniversite yönetiminden bilgi alan öğrenciler, Muşta olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
Konuklarının ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Rektör Polat, üniversite olarak bundan sonra farklı konularda da işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Rektör Polat ziyaretin sonunda konuklarına hediye takdiminde bulundu.
Muş Ovası Gazetesi


