AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanı Namık Ergün Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Polis teşkilatının 170 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip olduğunu belirten Ergün, Polis Teşkilatımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getiriyor. Bu vesileyle tüm emniyet çalışanlarının Polis Haftasını kutlarım dedi.
Her türlü iç ve dış tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan yerine getiren, suç ve suçlularla hızlı ve etkin olarak mücadele eden emniyet teşkilatının kendi içinde meydana gelen olumsuzluklarla da aynı şekilde mücadele ettiğini belirten Ergün, Emniyet teşkilatının pek çok kurumda olmayan bu otokontrol özelliğinin teşkilatı bir adım daha öne çıkardığını ve milletin güvenini kazanmasında etkili olduğunu ifade etti.
İl Başkanı Ergün, Polis teşkilatımız, sağlanan çağa uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Polisimiz, bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir. Üstün başarı ve fedakarlık ile görev yapan Emniyet Teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftasını kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar, sağlık ve esenlikler diliyorum ifadelerini kullandı.
Muş Manşet Gazetesi


