Türkiye Cumhuriyetinin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Muşta mevlit okutuldu
Muş Merkezde bulunan Yeni Camiinde kılınan Cuma namazının ardından, 17 Haziranda hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için mevlit okutuldu.
Ankarada tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden Türkiyenin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Türkiyenin 81 ilinde 185 camiinde mevlit okutuldu. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlidin okunmasının arıdan merhum Cumhurbaşkanı Demirel için dua edildi.
İkinde namazından önce okunan mevlittin ardında açıklama yapan Muş Müftüsü Recep Uzun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğanın tavsiyesi doğrultusunda Türkiyenin 81 ilinde eski Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel adına mevlit okutuldu ve dua edildi diye konuştu.
Müftü Uzun, hayırlı hizmetlerde bulunan devlet büyüklerinin her daim yad edildiğini de sözlerine ekledi.
Muş Manşet Gazetesi


