Kentin güney kesiminde ve yaklaşık 2 bin rakımda kaynak su çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri çalışmaları en geç 10 gün içerisinde tamamlamayı hedefliyor.
Ekiplerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Belediye Başkanı Necmettin Dede, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İçme suyu sorununun olmadığını ama kaynak ve sondaj çalışmalarının devam ettiğini belirten Dede, kapitajın önünde biriken suyun sağlıklı olduğunu da basın mensuplarına anlattı.
Kaynak suyun birikerek minik bir gölet olduğu bölgede ayakkabı ve çoraplarını çıkararak suya giren Dede, bulmuş olduğu kaynak suyun keyfini çıkardı. Meşakkatli çalışmalar sonucu bulunan kaynak suyun mutluluğunu yaşayan Dede, gerekli tahlillerin yapıldığını ve suyun son derece sağlıklı olduğunu sözlerine ekledi.
Basın mensupları ile birlikte 2 bin rakımda devam eden kapitaj çalışmalarını inceleyen ve ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Dede, burada basın mensupları ile öğle yemeği yedi. Muş`un Sesi Gazetesi


