Skip to main content

Cengiz’den engellilere jest

Muş Haber Fotoğrafı

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yurt dışında olduğu için gecikmeli olarak Muş Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, burada bir süre engellilerle sohbet etti.

Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Murat kaymaz tarafından karşılanan MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz ve Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgan, engellilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Muşun en aktif derneklerinden biri olan Muş Bedensel Engelliler Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Cengiz, Tekerlekli Basketbol Takımının da Muşun reklamını yaptığını hatırlattı. Müsabakaların çok heyecanlı geçtiğine dikkat çeken Cengiz, daha önce birkaç maç izledim. Sporcularımızın mücadele ve hırsı beni de etkiledi. Maç boyunca heyecandan yerimde duramadım. Basketbol sayesinde Muşun da reklamını yapıyorlar. Bize de bu tür etkinliklerde yarışanlara destek vermek düşer. Muş Bedensel Engelliler Derneğinin Tekerlekli Basketbol Takımına bugünden itibaren sponsor olacağız. MUŞ TSOnun böyle bir imkanı yok. Bu nedenle Cengizler A.Ş. olarak basketbol takımımıza sahip çıkacağız diye konuştu.

Muştaki engellilerin önemli aktivitelerde ve kurslarda yer aldığını kaydeden Cengiz, Engellilerin topluma kazandırılması hususunda herkesin duyarlı ve sorumlu davranması gerekir. Yaşam koşullarının iyileştirilmesi hatta engelliler için dizayn edilmesi gerekir. Dünyanın her yerinde engellilerin yaşam şartları iyileştirilmiştir. Muşta da Türkiyede de böyle olacaktır. Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmayacağız. El birliği ile engelleri ortadan kaldırmalıyız. Engellilerimiz toplumun bir parçasıdır. Toplum olarak engellilerimize en güzel şekilde sahip çıkacağız dedi.

KORKMAZDAN TEŞEKKÜR

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ile Başkan Yardımcısı Özcan Sayılgana ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, göreve seçildiği günden bu yana her zaman engellilere destek veren Cengizin büyük bir jest yaptığını söyledi.

Basketbol takımının kıt kanaat imkanlarla mücadelesine devam ettiğini kaydeden Korkmaz, deplasman giderleri, konaklama ve yol masrafları derken altından kalkamayacağımız bir hale gelmişti. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe yurt dışında olduğu için bizi ziyaret edemeyen Sayın Başkanımız Fatih Cengiz, bu ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Sporcularımızı çok yakından ilgilendiren bir müjde verdi. Basketbol takımımızın sponsorluğunu Cengizler A. Ş. Olarak yapacaklar. Sıkıntılarımızın büyük bir kısmını gidermiş olacağız. Dernek üyeleri ve sporcular adına MUŞ TSO Başkanı Sayın Fatih Cengize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum diye konuştu.

MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengizin bu davranışının örnek alınması gerektiğini belirten Korkmaz, Muşu temsil etmek için mücadele eden spor kulüplerinin destelenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri