Skip to main content

Çalık’tan belediyeye müjde

Muş Haber Fotoğrafı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muş Belediyesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Muş Belediyesinin itfaiye ve arasöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. Yaptığımı görüşmeler neticesinde itfaiye aracımız Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gönderildi. Arasöz de iki ay içerisinde teslim edilecek dedi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında Çalıka bilgi verdi. AK Partinin belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Asya, bu anlayışla kentte ciddi yatırımlar yapıldığı söyledi.

Muşa birçok yeni tesis kazandırdıklarını belirten Başkan Asya, İlimizin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için acil eylem planımızı oluşturduk. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmaları bu çerçevede değerlendiriyoruz. Sebze ve meyve hali, hayvan pazarı, havyan barınağı ve tıbbi atık sterilizasyon merkezi gibi yeni tesisleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapmayı planladığımız tesislerimizi de projelendirdik. Allahın izniyle bu projelerimizi de en kısa sürede hayata geçireceğiz dedi.

ASYA ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Muşun birçok köklü sorununu çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Asya, Şehir içi toplu taşımada yaşanan aksaklıkları gidermek için havuz ve kartlı sistem uygulamasına öncülük ettik. Uzun süre üzerinde çalıştığımız bu uygulamanın gerçekleşmesinden son derece memnunuz. Çünkü yıllardır halkımız bu konuda muzdaripti. Kalıcı bir sorunu ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla beraber alt yapı ve içme suyu gibi Muşun en büyük sorununu çözmek için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Allahın izniyle yıllardır taahhüt edilen bu eksiklikleri bu dönemde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarımıza devam ediyoruz şeklinde konuştu.

Başkan Asya, konuşmasının sonunda Muş Şehir Stadyumunun tahsis işlemleri ile kent meydanı olarak düşünülen Eski Devlet Hastanesinin tahsisinin hızlandırılması için destek istedi.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asyayı tebrik eden Çalık, Hükümetimiz sayesinde, ülken en ücra yerlerine hizmetler gidiyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Muşa gelmeden önce eksik ve aksaklıkların tespitini yaparak geldik. Buraya gönüller yapmaya geldik. Belediye Başkanımızın Eski Devlet Hastanesi ve Stadyum ile ilgili talepleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra Belediyemizin itfaiye ve arasöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. Muşa gelmeden önce yaptığımız görüşmeler neticesinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir itfaiye aracı gönderildi. Araç şu an yolda. Arasöz aracı da iki ay içinde teslim edilecek. Muş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Asya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindeki heyete ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri