Skip to main content

Çağlayan’a kumpas kuruldu

Muş Haber Fotoğrafı

15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra başlayan milli irade nöbetlerinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğu aktaran Muş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Şihmus Sinecem, cuntacıların, darbelerle bu ülkeye çok zarar verdiğini, artık milletin bu darbe teşebbüslerine müsaade etmeyeceğini söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) taşeron olarak bu darbede kullanıldığını ifade eden Sinecem, asıl darbenin dış güçler tarafından desteklendiğini herkesin bildiğini söyledi. Geçmişte yaşanan darbelerden dolayı ülkenin ciddi oranda zarar gördüğünü de sözlerine ekleyen Sinecem, 1980 yılındaki darbede binlerce masum insanın katledildiğini kaydetti.

Muş Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Şihmus Sinecem yapmış olduğu açıklamada, 15 Temmuzda ülkemizin darbe teşebbüsü ile karşı karşıya gelmesinde önemli bir görev üstlenen FETÖcüler, 3 yıl önce bakanlara ve hükümete kumpas kurmuştu. 17-25 Aralıkta hemşehrimiz, medarı iftiharımız Zafer Çağlayan ve arkadaşlarına kumpas kuran hainlerle bugün darbe teşebbüsünde bulunan hainler aynı örgütün mensuplarıdır. Türkiye Cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en başarılı Ekonomi Bakanına büyük bir kumpas kurulduğu o günlerde de belliydi. Hepimiz çok iyi hatırlıyoruz, Zafer Çağlayan bunların bir kumpas olduğunu ve gerçeklerin bir gün ortaya çıkacağını söylemişti. İşte bugün o gerçeklerin, kumpasların, hainlerin kurduğu tuzağın ortaya çıktığı gündür. Kendilerine göre bir hesap içerisinde olan bu kalleşler Allahında bir hesabı olduğunu unuttular. Türkiyeyi ekonomik anlamda en iyi seviyelere çıakrak ve istatistiklerle ülkenin en güçlü olduğu dönemlerde Ekonomi Bakanına kurulan bu kumpasın asıl amacı güçlü bir Türkiyenin engellenmesi idi. Avrupada ekonomik kriz yaşanırken, Türkiye büyümeye, yatırım yapmaya, ihracat yapmaya devam ediyordu. Bu gidişat dış mihrakların ve içerideki işbirlikçilerin hoşuna gitmiyordu. Kumpaslarla devirmek istedikleri hükümeti bu kez kanlı darbe ile devirmeye teşebbüs ettiler. Ama milletimiz bunlara gerekli cevabı meydanlarda vermiştir. Bugün tamamlanacak olan milli irade nöbeti ile hainlere ve dış mihraklara en iyi cevabı fedakar milletimiz vermiştir diye düşünüyorum. Allah bu ülkeye zeval vermesin diye konuştu.

Sinecem Çağlayana iade-i itibar için çağrıda bulunarak, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Başkanımızla, kabinemizind eğerli üyeleri ile çok yakından çalışan, mücadele eden, Türkiye için gecesini gündüzüne aktan, ekonomimizin büyümesinde önemli bir pay sahibi olan, ayrıca Muşumuzun da gururu olan Sayın Zafer Çağlayana iade-i itibar istiyoruz. Türkiye için ne kadar önemli bir siyasetçi olduğunu bir kez daha gördük. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir ekonomiye ihtiyaç vardır. Güçlü bir ekonomi de Zafer Çağlayanla mümkündür. Gün Muşluların Zafer Çağlayana sahip çıkma günüdür şeklinde konuştu.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri