Skip to main content

Büyükersoydan 19 Mayıs mesajı

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Büyükersoy yazılı olarak yayımladığı mesajında, 19 Mayıs 1919, milletimizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında nasıl kenetlendiğini ve söz konusu bağımsızlık olduğunda karşısındaki gücün şiddeti ne olursa olsun, cüret edenlere fırsat vermeyeceğini gösteren tarih olmuştur dedi.

19 Mayısın önemine değinen Büyükersoy, 19 Mayıs’ta başlayan bağımsızlık mücadelesiyle ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, gelecekte daha huzurlu, daha gelişmiş, daha müreffeh bir ortama kavuşması için bizlere ve özellikle de Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Atalarımızdan yadigâr kalan, bizlere vatan olan ülkemizin geleceği, siz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bu yolda gerçekleştireceğiniz atılımlar için kendinizi her türlü zorluğa karşı hazır hale getirmeli, bu kutsal vazifeyi yürütürken sahip olmanız gereken bilgi ve donanıma sahip olmak için çok çalışmalısınız. Hem bilimin ve fennin gereklerini yerine getirirken, hem de bizi biz yapan değerlerimize de sahip çıkmayı ihmal etmeyiniz ifadelerini kullandı.

Büyükersoy mesajını şu şekilde sürdürdü: Gençler, unutmayınız ki, Devletimiz eskisinden daha güçlü, daha zengindir. Geçmişte çekilen sıkıntıları hızla bertaraf etmesini bilmiş, Dünyanın gelişen ve gelişmekte olan ülkeleri arasındaki yerini almıştır. Elbette gelinen nokta yeterli değildir ancak sizlerin yakın tarihimizi incelediğinizde ne kadar yol kat edildiğini fark etmenize yetecektir ve sizleri daha da teşvik edecektir diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşünceler ile 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm Şehit ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri