Skip to main content

Budan işçilerle bayramlaştı

Muş Haber Fotoğrafı

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde önceki gün bayramlaşma töreni düzenlendi. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden sonra mesaiye başlayan çalışanlarla bir araya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Edip Budan, bayramların her geçen yol daha bir sevinçle kutlandığını söyledi.

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Korkut Kaymakamı Ali Edip Budan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Toplumsal birliği sağlayan manevi değerleri hatırladığımız, güzellikleri ve iyilikleri yoğun olarak yaşadığımız, insanlar arasında kardeşlik duygularıyla birbirimize sımsıkı kenetlendiğimiz bu Bayramlar her yıl daha sevinç ve bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Budan, “Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan sevgi ve saygının yoğunlaştığı bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için el ele vermeli ve daha çok çaba göstermeliyiz. Gelecek nesillere huzur, güven ve sevgi içinde yaşayabilecekleri bir Türkiye bırakabilmek, Milletçe öncelikli amacımız olmalıdır” diye konuştu.

2008 yılı çalışmalarını kısaca değerlendiren Budan, personellerin özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğini belirterek, “sizin bu özverili çalışmaları sonucudur ki Sayın başbakanımızın övgüsüne layık oldunuz ama en önemlisi sizlerin bu çalışmalarla milletimizin gönlünde taht kurmanız onların hayır duasını almanızdır. Bu çalışmayla bu özveriyle hem aldığınız maaşınızı helal etmiş olursunuz hem de Milletimizin gönlünde gizli kahramanlar olarak taht kurmuş olursunuz dedi Konuşmaların ardından tüm personelle tek tek bayramlaşarak görev yerlerine geçtiler” şeklinde konuştu.

Yol İş Sendikası Muş Şube Başkanı Cengiz Demirel, yaptığı konuşmada personeli çalışmalarından dolayı kutlayarak bayramlarını tebrik etti.
Demirel, “acısıyla, tatlısıyla bir yaz dönemini geride bıraktık yaz döneminde göstermiş oldukları üstün gayretler ve çalışmalardan dolayı bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzde yeni bir kış sezonu vardır. Allah’ın izniyle bu kış sezonun da kazasız belasız atlatırız Allah’tan Temennimiz bu. Kış ne kadar zor geçerse geçsin Allah’ın izniyle yine köylülerimizin yolunu açıp hastasını zamanında hastaneye getirmesini ve ihtiyacının karşılanmasını yollarının devamlı açık tutulması için elimizden gelen bütün imkânları seferber edeceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın. Varto Bulanık İlçesindeki bakım evlerinin bitmesi modern haline getirilmesi için başta sayın valimiz Erdoğan Bektaş’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Edip Budan’a İlçe kaymakamlarıma Genel Sekreter yardımcısı Sönmez Turgut’a ve Tüm Birim Müdürlerine teşekkür ediyorum dedi kaloriferli ve 24 saat sıcak sulu olan bu bakım evlerimiz personelimiz açısında çok önemliydi bu imkanı bizlere sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Ayrıca Sayın Başbakanımızın Ankara Kızılcahamam Kampından Sayın Valimizden ve İl Özel İdaremizden Övgüyle bahsetmesi bizleri çok duygulandırmıştır. Başta Sayın Başbakanımıza, sonra gurur kaynağımız Olan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’a sonsuz teşekkür ediyorum bundan sonrada başta Devletimize, Milletimize layık olmak için daha çok çalışacağız daha çok gecemizi gündüzümüze katacağız daha çok zorları başaracağız” dedi.

 Muşun Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri