Skip to main content

Buda maliyecilerin farkı

Muş Haber Fotoğrafı

Maliyeciler Muş’ta bir ilki gerçekleştirdiler. Maliyeciler Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muş Kayak Merkezinde leğenli kayak yarışı yaptılar. Çok ilgi gören leğenli kayak yarışlarının her vergi haftası kutlamalarında tekrarlanacağını söylediler.

Bu yıl 24 üncüsü kutlanan vergi haftası kutlamaları kapsamında Nostalji olsun diye leğenlerle kayak yarışı yaptılar yarışmaya 20 Defterdarlık çalışanı katılırken ilk üçe girenlere ödülleri verildi. Muş Kayak merkezinde leğenli kayak yarışmasına katılanlar ellerine leğenleri alıp kayak pistine tırmandılar Defterdar Bayan Hatice İşcen Ercoşman’ın düdüğü ile start alan kadınlı erkekli personle kıyasıya bir yarış çıkardılar, çok çekişmeli ve ilginç sahnelerin yaşandığı yarışmada birinciliği Defterdarlık Personelinden Naci Öngan birinci olurken ikinciliği yarışmada leğeninin devrilmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Gelir Müdürü Bayan Derya Atalay ve üçüncülüğü Defterdarlık personelinden Fatih Işık elde etti.

Yarışmacılar ilk defa leğenle kayak yarışı yaptıklarını belirterek yarışmanın çok zevkli ve çekişmeli geçtiğini söylediler. Leğenli kayak yarışında dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışma sonunda açıklamalarda bulunan Defterdar Hatice İşen Ercoşman é 1990 yılından beri kutlanmakta olan vergi haftasının bu yıl 24 üncüsünü kutluyoruz,25 Şubat tarihinde başlayan hafta etkinlikleri içinde kayak,doğa yürüyüşü ve piknikti.Buda personelimizin mükelleflerle ilişkileri iyi olan emsallerine göre iyi hizmet veren arkadaşlarımızda bir bütün olmak hem personelimizin birlik beraberliğini sağlamak bir yıl çalışmanın stresini atmak amacıyla bu etkinliği düzenledik, geçmişteki etkinliklerimize leğenli kayak yarışmasını hiç düşünmemiştik bu yıl gerçekleştirerek Muş’ta da bir ilki gerçekleştirdik,çok güzel bir etkinlik oldu arkadaşlarımız,çocuklarımız,ailelerimiz eğleniyor,hemen,hemen bütün personelimiz burada bu etkinliği yapmamızdaki amaç kendimizin bir nostaljiyi yapmamızdı,çok eskilerde,hepimizin çocukluğunda köylerimizde kar yağdığında evden aldığımız leğenlerle kayardık geçmiş anıları tazelemek için bunu yaptık yoksa normalde kayaklarımız var,farklı bir etkinlik olsun dedik.leğenleri getirdik ilk defa kaymalarına rağmen arkadaşlarımız başarılı oldular,ciddi bir yarış yapıldı” dedi. Leğenli kayak yarışından sonra Kayak merkezi binasında personel,eş ve çocukları ile piknik yemeği yenildi.

 Muş Ovası Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri