Öğretmenler, okulun dış cephe boyasını kendileri yaptı.
Öğretmenler velilerce takdir edildi. Anadolunun bir çok yerinden Muşa görev yapmaya gelen öğretmenler bir çok zaman fedakarlık örneği sergiliyorlar. Fedakar öğretmenler kadrosu Yeroluk Köyünde karşımıza çıktılar.
Hayırseverlerin yaptığı kampanya sonrasında okullarına dış cephe boya alınması ile öğretmenler kolları sıvadı. Okul Müdürü İsmail Şahin, Sınıf Öğretmeni Esma Güzel, Felsefe Öğretmeni Seçil Arayıt ve yine sınıf öğretmeni Hanife Beştaş derslerden arta kalan ve mesai sonrasında okullarını boyalamak için çalıştılar. Dört öğretmen üç binanın boyasını bir hafta içinde tamamladı.
Öğretmenlerinin boya badana çalışmasını ise öğrencileri ilgili gözlerle izledi. Okulu dış cephe boyasının hayır severler tarafından ulaşılmasını sağlayan Fatih Oğuzhan:internette bir grubumuz var. Bu okulun dış cephe boyasına ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bizlerde yaptığımız kampanya ile okulun dış boyasını aldık. Okulumuza desteklerimiz sürecek dedi. Okul Müdürü İsmail Şişman:okulumuzun dış cephesinin boyanması gerekiyordu. Okul aile birliğimizin bunu yapmaya gücü yoktu. Bizlerde öğretmen arkadaşlarla birlikte okulumuzu temizledik ve boyasını yaptık. Desteği olan herkese teşekkür ederim dedi.
Muş Ovası Gazetesi


