Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bir mesaj yayımlayan Vali Erdoğan Bektaş, birlik çağrısında bulundu. Bayramı fırsat bilerek eş, dost, akraba ziyareti geleneğinin sürdürülmesi gerektiğini kaydeden Vali Bektaş, insanlara yalnız olmadıklarını ve asla yalnız kalmayacaklarının hissettirilmesi ölçüde bayramlara yüklenen anlamın daha da önem kazanacağını ifade etti.
Ülke genelinde esen birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılması gerektiğin kaydeden Vali Bektaş, “Dini bayramlarımız, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı günlerdir. Milletçe uzun yıllar süren kardeş kavgaları, ekonomik krizler ve daha birçok sorunların geride bırakıldığı bu günlerde yeniden kardeşlik duygularının yeşerdiği, bölge ve ülke genelinde gerçekleşen ekonomik atılımlarla halkın refah seviyesinin arttığı bir ortamda, kurban bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Vali Erdoğan Bektaş yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: “Muş ili olarak; gelişen ve büyüyen ülkemiz ile doğru orantıda gerçekleştirdiğimiz ekonomik ve sosyal atılım ile bu kurban bayramında komşu, akraba ve tüm sevdiklerimizle daha çok bütünleşerek ülke genelinde esen birlik beraberlik ruhunu yaşatmak arzusundayız. Gelenek ve göreneklerimiz ile yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuşaktan kuşağa aktarılması için de bu ruhu hayatımızın her gününe taşıyabilmeliyiz.
Sevgili Muş’lu hemşehrilerim, kıymetli kamu çalışanı mesai arkadaşlarım;
Kurban bayramı gibi müstesna günleri fırsat bilerek, bizleri topluma hazırlayan yaşlılarımızın, geleceğimizin umudu çocuklarımızın, sıkıntıda olan insanlarımızın yaşadığı yetiştirme yurtları, hastaneler, huzur evleri gibi kurumlarımızı ziyaret ederek, bu sevinci ve mutluluğu oralardaki insanlarla da paylaşmalıyız. Unutmamalıyız ki o güzel insanlara yalnız olmadıklarını, asla yalnız olmayacaklarını hissettirebildiğimiz ölçüde bayramlara yüklediğimiz anlam daha da önem kazanacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün Muş’lu hemşehrilerime, bayramın en iyi şekilde huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm kamu çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum”. Muş`un Sesi Gazetesi
Muşspor Play-Off’u Garantiledi: Deplasmanda Kritik 1 Puan
Nisan 20, 2026 9:36 AM


