Skip to main content

Belediyede bayramlaşma töreni düzenlendi

Muş Haber Fotoğrafı

Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, İl Başkanı Namık Ergün, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, bazı belde belediye başkanları ve parti üyeleri ile birlikte belediye personelleri ile bir araya gelerek bayramlaştı.

AK Partili belediye meclis üyelerinin de bulunduğu bayramlaşma töreni, hizmet binasında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Asya, tüm personellerin bayramını tebrik ederek, Takdir edersiniz ki her sıkıntının, her külfetin sonunda bir mutluluk vardır. Ramazan ayı bazı konularda birçok kişi için sıkıntılı geçmiş olabilir. Ancak belediyeler için ayrı bir sıkıntılı geçtiğini belirtmek isterim. Çünkü, zabıta güvenliği ile, temizliği ile su ve kanalizasyon çalışmaları ve mutat çalışmalar ile bazı zorluklar yaşanabiliyor. Bu sürecin ardından gelen Ramazan Bayramını Allahın bizlere bir lütfu olarak görüyoruz dedi.

Bayramlaşmanın ilk olarak aile içinde kutlandığına dikkat çeken Başkan Asya, belediye personelleri ile de bir aileden farklı olmadıklarını belirterek, Bir aile ruhu ve bir ekip ruhu ile bu memlekete hizmet ediyoruz. İlk günde söylediğimiz gibi masanın bu tarafından ayrı, masanın diğer tarafında da ayrı bir görev sorumluluğu vardır. Eşrefi mahlukat olarak bizleri yaratan ve yine aynı şekilde olan insanlara hizmet etmeyi bizlere bahşeden Allaha sonsuz şükürler olsun. Peygamber Efendimizin (S.A.V.) İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır sözünü kendimize düstur edinerek halkımıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayram arifesinde elektrik kesintisinden dolayı kısmen su sıkıntısı çektik. Ancak bunu asgariye indirmek için tüm ekiplerimizle seferber olduk. Bunlara rağmen kazasız belası bir bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile tekrar birliğimizin dirliğimizin daim olması, bu memleketin Peygamber Efendimizin (S.A.V.) o müjdesine mazhar olmak sureti ile insanların hayırlısı arasına girmek üzere hizmet yapmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin. Bu duygularla aile bireyleriniz ve sizlerin Ramazan Bayramını tebrik eder, bu bayramın da, Ramazan ayı gibi hayırlı bir şekilde tamamlanmasını dilerim şeklinde konuştu.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de yaptığı konuşmada, Ramazan ayından sonra bir bayram gününde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah bu günleri daim etsin. İnsanların helalleştiği, kırgınlıkların giderildiği bu bayram havasını her zaman devam etmesini diliyorum. Başkanımızı ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum. İnşallah çok daha iyi hizmetler yapılacak. Belediyeler hizmet kapısıdır. Allah hiç kimseyi bu yolda utandırmasın. Allah bu ailenin birliğini güçlü kılsın ki halkımıza hak edilen hizmetler sunulsun. Bu vesile ile hepinizin bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şimşekin konuşmasının ardından Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ile Bem-Bir Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı da birer selamlama konuşması yaparak personellerin bayramlarını kutladılar.

Yapılan konuşmaların ardından belediye hizmet binası önünde personeller ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri