Skip to main content

Balaban’dan Muş’a ziyaret

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Valisi Erdoğan Bektaş ve Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şihmus Sinecem’i ziyaret eden Milli Prodüktivite Merkezi Bölge Müdürü Mustafa Balaban, Muş’un genel durumu hakkında bilgi alıp merkeze aktaracak.

MTSO Başkanı Şihmus Sinecem’i makamında ziyaret eden MPM Bölge Müdürü Mutafa Balaban, daha sonra Vali Erdoğan Bektaş’ı da makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Süleyman ilhan Acaröz, Belediye Başkanı Necmettin Dede ve çeşitli kamu kurum amirlerini ziyaret edecek olan Balaban, Muş’un potansiyeli ve durumu ile ilgili olarak genel merkeze bilgi verecek.

MTSO Başkanı Şihmus Sinecem ile birlikte dün Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret eden MPM Bölge Müdürü Mustafa Balaban basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Muş, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan bire vilayetimiz. Bugün Muş’ta bulunma sebeplerimizden bir tanesi, Muş’un son dönemlerde ekonomik alanının belirli açıdan değerlendirilmesini yapmaktır, bunu merkezimizle paylaşmaktır. Bizim için en önemli kurumlardan bir tanesi ve aynı zamanda doğal üyemiz olan Ticaret ve Sanayi Odaları, şehrin problemleri ile ilgilenen mülki amirimizi Sayın Valimizi ziyaret ettik. Emniyet müdürümüzü ziyaret edeceğiz. Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Diğer kurum amirlerimizle görüşeceğiz. Şehrin bir emarını çekeceğiz. Problemleri tespit edeceğiz. Bu sorunlara göre Milli Prodüktivite Merkezi ne tür önlemler alabilir. Bunun hesaplamasını yapacağız. Genel merkezimizin belirleyeceği programına göre çalışmalarımıza başlayacağız. Verimliliği artırma projemiz var. Merkezimiz uygun görür verimliliği artırma projesini uygularsa burada yoğun bir şekilde eğitim, danışmanlık projelerine başlayacağız. Muş’ta Milli Prodüktivite çalışmalarını başlatmayı hedefliyoruz. Bununla beraber ilgili kurumlarla hem lokal mana da hem de genel anlamda bu sorunları cevaplayacağız. Bu konuyla ilgili olarak sayın valimize bilgi verdik. Muş’ta gördüğümüz kadarıyla bu konularda yoğun bir çalışma var” dedi.
 Şark Telgraf Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 680 PERSONEL ALACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 680 sözleşmeli…

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri