Skip to main content

Bakanlık birincisi Muş’tan

Muş Haber Fotoğrafı

Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan SMS uygulamasına bir hafta içerisinde en çok kayıt yapan Muş Cumhuriyet Başsavcılığında Zabıt Katibi olarak görev yapan Hakan Altıok, haftanın Türkiye birincisi seçildi.
SMS sistemine yapmış olduğu kayıt ile Adalet Bakanlığı tarafından haftanın Türkiye birincisi seçilen Hakan Altıok’a Muş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin tarafından plaket verildi.
Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, bu tür olayların Muş’un isminin duyulmasında olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.
Başsavcı Pişkin, “Bu sonuçlar Adalet Bakanlığımızın internet sitesinde yayımlanıyor. Biz siteyi incelerken, Muş Adliyesi’nin Hakan Altıok’la haftanın birincisi olduğunu gördük. Bu başarılı bir arkadaşın ödüllendirilmesinin ilk törenidir. Zaman içerisinde ödüllendirmenin esas alındığı değişik çalışmalar yapacağız. Hakan Altıok bir ilktir ama son değildir. Bundan sonra çeşitli kategorilerde herkesin ödül aldığını göreceksiniz. Bu ödülleri hakim ve savcı arkadaşlarla istişare halinde sizlere takdim edeceğiz. Ben Muş adliyesinin çıtasının yükselmesini istiyorum. Vatandaşlarla, kurumlarla ve birbirleriniz ile olan diyaloglarınızda çok hassas davranmalısınız” diye konuştu.
Adliyenin bundan sonra diğer kurumlar içerisinde kendi yıldızını her zaman parlatma yolunda olacağını kaydeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, “Adalet komisyonu başkanımız ile birlikte hazırladığımız halkla ilişkiler ve kurum içi ilişkiler ile ilgili olarak bir sunum yapacağız. Bununla ilgili de bir çalışma yapıyoruz. Adliyenin bir çatı olduğunu düşünüyoruz. Adliyenin kendi içerisinde ve diğer kurumlarla olan ilişkilerde çok farklı bir yeri olduğuna inanıyoruz. Adliyemiz bundan sonra diğer kurumlar içerisinde kendi yıldızını her zaman parlatma yolunda olacaktır. 12 Haziran seçimlerinden sonra adliye olarak bahar şenliği yapmayı düşünüyoruz. Bahar şenliğine bütün adliye personelleri katılacak. Şenliklerde başarılı olan arkadaşlarımızı ödüllendireceğiz. Bizim tarzımız bu olacak ve bu tarz benim burada görev yaptığım süre içerisinde geçerli olacak” şeklinde konuştu.
Başsavcı Mustafa Bilgin Pişikin konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Benim sizden isteğim şu birbirinize sahip çıkın. Birbirinize sahip çıkacak olan unsurları geliştirin. Ayrı gayrlığa sebep verecek bütün unsurları aranızda telafi edin. En önemlisi çalışmış olduğunuz hakim ve savcılarla birlikte bir cephe oluşturduğunuzu ve o cephenin en önemli unsurlarından biri olduğunuzu asla unutmayın. Biz adalet ilkesinin yılmaz ve yenilmez mücadelecileriyiz. Burada sizler olmadan bizlerde bir güç kaybı olur. Biz sizleri böyle takdir ediyoruz. Buna siz kendiniz inanmalısınız”. Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri