Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türk Kızılayı yönetim kurulu üyeliğine seçilen Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koça hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Kısa bir süre önce Kızılay Olağanüstü Genel Kongresinde Denetim Kurulu üyeliğine seçilen Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koça hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Kızılay Denetim Kurulu üyeliğine seçilen Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koçu ziyaret eden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Koça yeni görevinde başarılar diledi. Koçun Muş için çok başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Asya, Muşun sosyo-ekonomik alanda geri kalmış iller arasında olmasından dolayı ihtiyaç sahibi ailelerin fazla olduğunu ve Kızılayın sürekli bu ailelere maddi destek verdiğini kaydetti.
Muşun birinci derece deprem bölgesinde olduğunu hatırlatan Asya, Bakınız Kızılay sadece yardım yapmakla kalmıyor. Birinci derece deprem bölgesinde olan ilimiz ve bölgemiz için doğal afetlerde de insanlarımızın yardımına koşuyor. Van depreminde gördük ve yaşadık. Devletimiz başta olmak üzere Kızılay ve benzeri kurum ve kuruluşlar Vanlı kardeşlerimiz için seferber oldu. Vana en hızlı ulaşan ekipler arasında Muş Kızılayı da yer alıyordu. Bu anlamda Kızılay ülkemiz için olmazsa olmaz bir kurumdur. Ben Kızılay Başkanı olan Sayın Cengiz Koç Başkanıma Denetleme Komisyonu Üyeliği görevinde de başarılar diliyorum diye konuştu.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Muş Şube Başkanı ve Kızılay Genel Başkanlığı Denetleme Komisyonu Üyesi Cengiz Koç, Muşta yaptıkları çalışmaları bundan sonra Ankarada devam ettireceklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Feyat Asya ile uyum içerisinde işbirliği yaparak çalıştıklarını kaydeden Koç, Biz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Muş için ne yapabiliriz onun hesabını yapacağız. Sayın başkanımız bizleri ziyaret edip övgü dolu sözleri ile bizleri onurlandırdı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ankarada kendisine her zaman her konuda destek verecek bir kardeşinin olduğunu hatırlatmak isterim. Bizim tek derdimiz Muş… İnanıyorum ki bizim gibi düşünen Muşlular bir araya gelirse Muş kısa sürede çok mesafe kat edecektir dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kızılay Denetleme Komisyonu üyesi ve Muş Şube Başkanı Cengiz Koç tarafından Belediye Başkanı Feyat Asyaya Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve kendisi adına çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyarete Muş Belediyesi Genel Koordinatörü Abdullah Avcı ile Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Erhan Güler de katıldı.
Muş Manşet Gazetesi


