Ortaöğretim öğrencileri Muş Belediyesini ziyaret ederek Başkan Asya ile bir araya geldi. Başkan Asya, Okul Müdürü Erhan Kasımoğlu ve öğretmenler ile birlikte kendisini ziyarete gelen öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya belediyenin faaliyetlerinin yer aldığı tanıtım filmini öğrencilerle beraber izledi.
Kentte yapılan çalışmalar ile ilgili öğrencilere kısa bilgi veren Başkan Asya, çocukların, gençlerin ve öğrencilerin hizmet grupları arasında yer aldığını belirterek, bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak çalıştıklarını kaydetti.
Başkan Asya konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Geleceğimizin umudu çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi en büyük gayemizdir. Yetenekli bireylerin yetişerek vatanına ve milletine sahip çıkması en büyük beklentimizdir. Muşumuzu iyi bir seviyeye getirmek için yürüttüğümüz bu görevde çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılama gayretinde olduğumuzu biz kez daha belirtmek istiyorum. Bu çerçeve sosyal belediyeciliğin gereğini yaparak Bilgi evleri projemizi hayata geçirdik. Çocuklarımızın kendilerini yetiştirebilecekleri ortamlar oluşturuyoruz. Bununla beraber üniversiteye hazırlanan gençlerimize desteklerimiz oluyor. Eğitim alanında iyi bir seviyeye gelmek bizlere düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu duygularla sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duydum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza destek olmak için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız.
Başkan Asya yaptığı konuşmanın ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ziyaret hedye takdimi ve toplu resim çekimi ile sona erdi.
Muş Manşet Gazetesi