Türkiye Esnaf ve Sanaatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.
Türkiye Esnaf ve Sanaatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan vekili hemşerimiz Mehmet Burhan Aksak, TESK yönetimi ile AK Parti Grup toplantısına katıldı
Esnaf ve emeklilere yönelik yapılan düzenlemelerden dolayı AK Parti Grup toplantısına katılan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Genel Başkan vekili M. Burhan Aksak ve TESK yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğluna teşekkür ettiler.
Ayrıca AK Parti Grup toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen Aksak, Muşun sorunlarını içeren bir dosyayı kendisine verdi. Aksak, bugün Muşa gelerek, Başbakan Davutoğluna sunduğu dosya ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyecek. Aksak, Muşun herkesin sahiplenmesi gerektiğini, sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunulmasının aciliyet önem arz ettiğini belirterek, Başbakan Davutoğlunun konu ile ilgili olarak yakından ilgileneceğini belirttiğini ifade etti.
Muş Manşet Gazetesi


