Ak Parti Muş Milletvekili Medeni Yılmaz, dün Bedensel Engelliler Derneği Muş Şubesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Bedensel Engelliler Derneği Muş Şubesi Başkanı Bedri Korkmaz, Yılmaz’a, Ak Parti’nin kendileri ile ilgilenmediğini belirterek hem milletvekillerinden hem de Ak Parti’den şikayetçi oldu.


Seçimden bu yana hiçbir partiliyi yanlarında görmediklerini belirten Korkmaz; “Muş’ta en büyük sivil toplum örgütü biziz, en mağdur olan ve mağdur insanlara yardım eden gene biziz. Birçoğumuz bir ‘merhabayla’ bile yetinmeye razı olmasına rağmen, hiçbir siyasi bir gün derneğimizden içeri girip bir çayımızı dahi içmedi. Seçim öncesi yanımızda gördüklerimizi seçimden sonra göremez olduk. Bizim siyasilerden maddi bir beklentimiz de yok. Sportif faaliyetler o kadar başarılı olmamıza rağmen hiçbir siyasiden bir telefon dahi gelmedi. Şimdiye kadar hiçbir resmi görüşmemizde siyasilerin bizimle ilgilenmediklerini belirtmedik ama bugünden sonra da bizimle ilgilenmeyen ve bize yardımcı olmayanları, oldular diye söylemeyi düşünmüyoruz” dedi.


Engellilerin şikayetlerini dinleyen Yılmaz, şikayetlerinde haklı olduklarını ve “ne söyleseler azdır bile” dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “şimdiye kadar engelliler ile ilgilenemediğimiz için onlardan özür diliyorum. Şimdiye kadar engellilerle görüşmememiz onlarla ilgilenmememiz anlamına gelmiyor, şimdiye kadar bizlere gelen engelli arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

NULL