Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yaptıkları operasyonlar sonucunda 303 gram esrar ele geçirdi.
Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satan suç şebekelerine yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son olarak yapılan operasyonda ekipler 41 adet fişek diye tabir edilen defter kağıdına sarılı halde 303 gram esrar ele geçirdi.
Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, ilimiz genelinde uyuşturucu madde satan, nakleden suç şebekeleri ve şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 18/03/2015 günü bir ihbarı değerlendiren ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde satışa hazır halde toplam ağırlığı 303 gram olan 41 adet fişek tabir edilen defter kağıdına sarılı halde uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen S.Ü. ve T.Ü. isimli şahıslar yakalanmıştır.
Uyuşturucu esrar maddesi ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan S.Ü. ve T.Ü. isimli şahıslar 19/03/2015 günü Muş Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir.
Muş Manşet Gazetesi


