Skip to main content

1 saat ambulans bekledi

Muş Haber Fotoğrafı

Yardım almak için Valiliğe gelen kanser hastası fenalaşınca bir saat ambulans bekledi. Muş Merkez Sungu Beldesinde oturan Ayşe Çiftçi isimli kadın, yardım almak için geldiği Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü önünde fenalaştı. Talihsiz kadın ambulansın 200 metre ilerideki hastaneden gelmesi için bir saat acılar içinde bekledi.

Yardım almak için beklediği kuyrukta aniden fenalaşan Ayşe Çiftçi isimli kadına, yardım için bekleyen diğer vatandaşlar ve görevli polisler tarafından müdahalede bulunuldu. Çiftçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü’ne ait bir odaya alındı. 112 Acil servisine haber verilmesine rağmen, Muş Devlet Hastanesi ambulansının bir saat gecikmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sırtındaki ağrıdan dolayı acılar içinde kıvranan kadın kendisini düzeltmediği için vatandaşlar ve polisler tarafından hastaneye götürülemedi. Dizlerinin üstüne çökmüş vaziyette dakikalarca acılar içinde bekleyen kadına polisler tarafından su içirildi.

Sırtında çok şiddetli ağrı olduğunu belirten talihsiz kadının acısı yüzünden okunuyordu. Gerek polisler, gerekse de vatandaşlar tarafından 112 Acil servisine defalarca telefon edilmesine rağmen ambulans gönderilmemesi büyük tepkilere neden oldu. 112 Acil servise telefon ederek ambulans istediğini belirten Ali Durmaz isimli vatandaş, “kadın birden acılar içinde kıvranmaya başladı. Sırtında şiddetli bir ağrı olduğunu ve kendini düzeltemediğini söyledi. Hemen müdahale ederek, boş bir odaya taşıdık. 112 acil servisini aradım ve bir ambulans gönderilmesini talep ettim. Ancak, 112’deki görevli bayan personel şu anda ambulans olmadığını ve ancak ambulans geldikten sonra gönderebileceklerini söyledi. Kadın, yaklaşık bir saattir acılar içinde kıvranıyor” dedi.

Uzun bir bekleyişten sonra ambulansın olay yerine varmasıyla hasta kadın sedye aracılığı ile ambulansa bindirildi. Muş Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan kanser hastası tedavi altına alındı. Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri