Skip to main content

OGM personel alımı

Muş Haber Fotoğrafı

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman mühendisi, Orman muhafaza memuru ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli 20 orman mühendisi alımı, 26 orman muhafaza memuru alımı ile mülakatsız KPSS puanıyla sözleşmeli 124 personel alımı Avukat, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför), Mühendis, Tekniker, Uçak Bakımı, Büro Personeli (Grafiker) alınacak.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Orman mühendisi için (2022-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak, Orman muhafaza memuru için (2022-KPSSP93) en az 65 puan almış olmak, sözleşmeli personel alımları için ise 2022 yılı KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94, puan türünden en az 70 puan almak gerekiyor.

PERSONEL NİTELİKLERİ NELER?

Orman muhafaza memuru alımı için Yükseköğrenim kurumlarına bağlı Önlisans programlarından: Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman işletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinin birinden mezun olmak,

Orman Mühendisi alımı için Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

Avukat alımı için

Son müracaat tarihi itibarıyla Hukuk Fakültelerinin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurulularının Hukuk Programı bölümünden mezun olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Ortaöğretim kuramlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı – silahsız) sahip olmak. Adaylar için boyunun 170 cm’den kısa olmaması, Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak.

Destek Personeli (Şoför) alımı için Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17.04.20i 5 tarihli ve 29329 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan değişiklik ile 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile yeni tip en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak). Psikoteknik belgesine sahip olmak. SRC3 SRC4 belgesine sahip olmak. Sürücü belgesine en az 2 yıldır sahip olmak. Cinsiyeti Erkek olmak.

Mühendis alımı için Mühendislik pozisyonu için Ek cetvelde belirtilen mühendislik bölümlerinden mezun olmak

Tekniker (Uçak Bakımı) alımı için Uçak Elektriği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Elektrik ve Elektroniği, Uçak Gövde Bakım ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

Büro Personeli (Grafiker) Grafik, Grafik Tasarımı, Grafik-Grafik Tasarımı, Grafik ve Reklamcılık. Açıkhava Reklam Ürünleri ve Serigrafi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURU NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar 16-26 Nisan 2024 tarihleri arasında, Orman muhafaza memuru ile orman mühendisi alımları için başvurularını 29 Nisan 2024 – 9 Mayıs 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu işe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacaklar. Fırat Demir

Bu Haftanın En Popüler Haberleri..

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

İçişleri Bakanlığı Muş’a Personel Alıyor

İçişleri Bakanlığı çeşitli illerde görevlendirilmek üzere 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular…

Eğitim Haberleri

MAUN futsal takımı bölgesel ligde ikinci oldu

Muş Alparslan Üniversitesi Futsal Takımı, 16-20 Nisan tarihleri arasında Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev…

Muş’tan TÜBİTAK Bölge Finallerinde Büyük Başarı

Muş’tan gönderilen 16 proje, TÜBİTAK 2204/B Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde dikkat çekici…

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

“İlimizde Millî Eğitim Bakanlığı’nın Düzenlediği Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi” Millî Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Atık Kartonlarla işlediği resimlerin sergisini açtı

Dekoratif El Sanatları Öğretmeni Mükerrem Sur tarafından atıl durumdaki kartonlardan hazırlanan resim ve…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri