Skip to main content

Kişisel beklentilerimiz yok

Muş Haber Fotoğrafı

TÜMSİAD Muş Şube Başkanı Murat Meriç, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. TÜMSİAD’ın kişisel beklentilere kapalı bir kuruluş olduğunu ifade eden Meriç, “amacımız Muş’un kalkınmasına bir nebze de olsa olumlu katkı sağlayabilmektir. Biz bu mücadele uğruna çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem’in TÜMSİAD Muş Şube Başkanlığını ziyareti esnasında konuşan Meriç, 8 aylık bir maziye sahip olan TÜMSİAD Muş Şube Başkanlığının toplumca genel bir kabul gördüğünü belirterek, “herkesten çok güzel olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizlerin iyi yolda olduğuna işarettir.”dedi.
En büyük amaçlarının Muş’a hizmet etmek olduğuna işaret eden Meriç, “Biz TÜMSİAD olarak sosyal ve ekonomik anlamda faaliyet yürüten bir kuruluşuz. Bizim bu çalışmalarımızın yürütülmesindeki ortak paydamız olan Muş’a yönelik çalışmalarımızda fikir alışverişlerimiz olacaktır. TÜMSİAD Muş şubemiz 7-8 aylık bir maziye sahiptir. Teşkilatlanma çalışmalarımızla faaliyetlerimize devam ettirmekteyiz. TÜMSİAD’ı kısaca özetlemem gerekirse kişisel beklentilerden arınmış bir kuruluş olarak değerlendirebilirsiniz. Kişisel beklentilere kapalı olmamız bizim TÜMSİAD olarak temel taşlarımızın bir parçasıdır. Sağlam temele sahip olmak için sağlam düşüncelerle hareket edilmesi gereklidir. Önemsediğimiz şey Muş’un en kıs vadede kalkınabilirliğinin sağlanmasına yönelik girişimlerde bulunmaktır. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Sivil Toplum kuruluşlarının kalkınması Muş’un daha büyümesi anlamına gelmektedir” dedi.
TÜMSİAD Muş Şube Başkanlığını ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem ise Meriç ve ekibine başarılar diledi.
İşadamlarının, Muş’un geleceği için en önemli ayaklardan bir tanesi olduğuna dikkat çeken Sinecem, “buradaki birbirinden değerli arkadaşlarımız Muş için bir değerdir” dedi.
Muş’un kalkınması, gelişmesi ve ülkede en son sıralarda yer alan il konumundan kurtulabilmesi için TÜMSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımızın sayısında artış olmasını ümit ediyoruz diyen MTSO Başkanı Şihmus Sinecem, “TÜMSİAD Muş’ta önemli hizmetlerde bulunacaktır. Ekonomik anlamda ilimizin kalkınması için TÜMSİAD bir destek kapısıdır. Birbirimize destek mantalitesi ile ortak noktada hareket edip ilin çıkarlarını düşünmek zorundayız. Bu şekilde bir yerlere gelebilir ve istediğimizi elde edebiliriz. Yine son 2 yılda önemli çalışmaların yapıldığı bir il konumuna geldi Muş. Bu sebeptendir ki daha güzel çalışmaların ilimizle buluşması bakımından tek yol birlikte hareket etmekten geçmektedir. Ekip çalışması çok önemlidir. Genele yaymak gerekir. Muş’u yıllar yılı makus talihinden kurtarmamız gerekmektedir. Bir tek sanayi alanında gelişemiyoruz. Buda sanayi alanındaki düşünce sahiplerinin basit ve küçük hedefleri sonucunda yerinde saymakla alakalı bir durumdur. Bunlarında önüne geçmeli ve hareketliliğin sağlanmasında önemli görevler üstlenmeliyiz. Bugünkü ziyaretimizde ilimizi için son derece önemli bir kuruluş haline gelen TÜMSİAD Muş şubemizdeki değerli kardeşlerimizle Muş için el ele ortak hareket noktasında tanışma ziyaretiydi. Bizi burada ağırlama nezaketi gösteren değerli TÜMSİAD temsilcilerine minnet ve şükranlarımız arz ediyorum. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Muş`un Sesi Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri