Skip to main content

35 ayda 150 milyon yatırım

Muş Haber Fotoğrafı

AK Parti Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, geride bıraktıkları süre zarfında yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başbakan Binali Yıldırımın da katıldığı mitingde vatandaşlardan destek isteyen Asya, daha güçlü bir Türkiye için Muş halkını evet diyeceğine inandığını söyledi.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana binlerce selam olsun diyerek konuşmasına başlayan Asya, Teşrifleri ile bugün bizleri şereflendiren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. 14 yıllık bir iktidarı her seferinde destekleyip başarıdan başarıya koşmasına katkı sağlayan siz saygıdeğer hemşehrilerimizi en kavli, en samimi, en içten duygularımla selamlıyorum. Bu meydanı dolduran, siz kadirşinas hemşerilerime kucak dolusu selam olsun. Sizler her seferinde haktan yana doğrudan yana olarak, istikrara ve kardeşliğe destek oldunuz diye konuştu.

Asya, Bizler kadim bir kültürün mirasçılarıyız. Bizden öncekilere ev sahipliği yapmış bu coğrafya ve bu topraklar bizden öncekileri misafir ettiği gibi bizleri de misafir edecektir. Bu süreçte bize düşen üstlendiğimiz rolü layıkıyla yerine getirerek, bizlere itibar etmiş halkımızın beklentilerini ve taleplerini karşılayıp, devralmış olduğumuz hizmeti geliştirerek daha ileriye taşımaktır şeklinde konuştu.

15 Temmuz gecesi paralelcilerin gerçekleştirmeye çalıştığı alçakça kumpaslara karşı siz değerli hemşehrilerimin göstermiş olduğu dik duruş ve emsaline az rastlanan fedakarlık takdire şayandı diyen Asya, Sizlerin aynı hassasiyeti 16 Nisanda da sandığa giderek göstereceğinizden hiç şüphem yoktur. Bizler koalisyon hükümetlerinde çok başlılığı gördük ve sıkıntılarını yaşadık. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için kararımız evet. Savaşın yanı başımıza kadar geldiği bu zamanda birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek geliştirmekten başka şansımız yok. Ortadoğu üzerinde farklı hesapları bulunan güç odaklarının müdahaleleri ile birlik beraberliğimize kast edilmektedir. Bizler özellikle bölge halkı olarak terörden ve şiddetten fazlası ile zarar gördük, acı çektik. Artık neye mal olursa olsun, bitmesi gerektiğine, bitirilmesi gerektiğine inanıyoruz dedi.

Asya, daha sonra şunları söyledi: AK Parti iktidarı öncesi ülkemizin uluslararası arenada itibarının ne kadar zayıf olduğunu hep birlikte yaşayıp gördük. Allaha şükürler olsun ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarının görevi devralması ile bu ülke hak ettiği saygınlığa kavuşmuştur.

Halka hizmetin hakka hizmet olduğu düşüncesiyle sizler için yapılabileceklerin en iyisini ve en alasını yapmaya talip olduğumuzu ilk gün beyan ettik. Sizlerin verdiği destek ve güvenle beyanımız ve taahhüdümüzün arkasındayız. Allaha şükürler olsun ki söz verdik, verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.

Bizler halkımıza hizmette kanaatin ve tatminin olmadığına inanırız. Çünkü biz inanıyoruz ki sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Bizler sağlanacak ve yapılacak olan hizmetin ancak hizmet erleri ve görevlileriyiz. Görev süremiz içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerin bir kısmına fazla vaktinizi almamak adına kısaca değinmek istiyorum.

35 aylık süre zarfında, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile yaklaşık 150 milyon (yani 150 trilyon) TL maliyetinde yatırımları ilimize kazandırdık. Ayrıca içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yapım işi, içme suyunun temini gibi dev projelerin ihalelerini bitirip yer teslimini yaptık. Nisan ayında da ilk kazmayı vurarak ilimizin yıllardır muzdarip olduğu iki önemli sorunu çözmüş olacağız. Allahın izniyle önümüzdeki iki yıl içerisinde şehrimizin tüm alt ve üst yapı alanındaki eksiklikleri tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Allah bu hizmet yolunda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin.

Bu ülkenin selameti için, Hak için, halk için, Milletvekilimizle, Valimizle, Rektörümüzle, Belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek odalarımızla, kanaat önderlerimizle, teşkilatlarımızla ve siz değerli halkımızla güç birliği yapıp seferber olmaya devam edeceğiz.

Onun için diyoruz ki; 16 Nisan sıradan bir referandum değil. Tepki ile yapılan bir oylama değil. Sembollerle basitleştirilecek bir yoklama hiç değil. 16 Nisanda Evet demek ikbaldir, istikbaldir, birliktir beraberliktir. Yeniden diriliştir. Bu, referandum değil! Bu, üniversite kapılarında bacılarımızın başındaki örtüyü çekip indirenlerle, onları yerlerde sürükleyenlerle son karşılaşmamızdır! Bu, referandum değil ! Seçtiğimiz başbakanları indirip astıran darbecilerle son hesaplaşmamızdır! Bu, referandum değil ! Bu, 15 Temmuz gecesi tankların karşısına dikilip vatan için canını veren yiğitlere borcumuzu ödeme şansıdır!

Bu, referandum değil! Bu, her 10 yılda bir darbe yapıp halkın seçtiği iktidarını yıkan şer güçlerine karşı Anadolu halkının son mücadelesidir! Bu, referandum değil ! Mazlumların ümidi, İslamın hizmetkârı, Ümmetin son kalesi Türkiye’nin 90 yıl aradan sonra yeniden dirilisinin oylanmasıdır! Ne demiş imam Şafi Hazretleri!!! Fitne zamanı düşman oklarını takip edin. O sizi Hakk’a götürür. Bugün Bütün şer odakları hayır diyor ama hiçbiri hayır için bir gerekçe sunamıyor. Oysa ki Evet dememiz için binlerce sebebimiz var. Muş halkı olarak her zaman olduğu gibi 16 Nisanda da doğru tercihi yaparak devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allahtan temennimiz çıkmış olduğunuz bu hak yolunda bizleri önce kendisine sonra sizlere karşı mahcup etmemesidir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 37 bin 886 olarak açıklandı.

Muş’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 37 bin 886 oldu.…

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

Eğitim Haberleri

Liseler arası bilgi yarışmasında birincisi EML öğrencileri

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 9. sınıf öğrencileri Fatih Kandemir ve Muhammed…

Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2.lik

Muş Yaygın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli öğrencisi İlayda ÇAMTOSUN, Erzurum’da düzenlenen Genç…

Üniversite öğrencileri fosil incelemesi yaptı

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Okulöncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin “Erken Çocukluk Dönemi Çevre…

Kültür Sanat Haberleri

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri