Bulanık Esnaf Kredi Kooperatif Odası Başkanı Yakup Kaya, ilçedeki küçük esnafların kalkınması ve ayakta kalması amacı ile ilçe halkına küçük esnaflardan alış veriş yapılması için çağrıda bulundu
Muşun Bulanık Esnaf Kredi Kooperatif Odası Başkanı Yakup Kaya, ilçe halkına küçük esnaftan alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.
Küçük esanfların ayakta kalması için duyarlılık gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kaya, ilçede odaya kayıtlı bin 750 aktif esnaf bulunduğunu söyledi. Küçük esnafın her zaman daha samimi ve halkın içinden biri olduğunu dile getiren Kaya, esnafın mevcudiyetini koruyabilmesi için alışverişlerde bunların tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.
Kaya, alışverişte yerel esnafı tercih etmenin ilçe ekonomisi için de yararlı olduğunu dile getirerek, Bulanıkta elde edip ve yine Bulanıkta harcayan yerel esnaflarımızdan alışveriş yaparak destek çıkmalıyız. Bulanıkın yerel esnafının kazanması, ilçenin kazanması, gelişip büyümesi anlamına gelmektedir. Bu konuda halkımızın da yerel esnafına gerekli ilgiyi gösterip sahip çıkmasını bekliyoruz. Çünkü bizim kendi esnafımız, mutlu günümüzde de kötü günümüzde de hep bizimle dedi.
Muş Manşet Gazetesi