Bulanık Vali Sabahattin Hatipoğlu Yatılı bölge okulu öğrencileri Erzurum da katıldıkları Okullar arası Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasında kazandıkları ödüllerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı Türkiye Atletizm Federasyonunun desteklediği Okullar arası Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası Erzurumda yapıldı.
Erzurum da düzenlenen Okullar arası küçükler puanlı atletizm yarışlarında 16 bayan, 16 erkek takımı olmak üzere 32 takımın katıldığı yarışlarda mücadele eden Bulanık Vali Selahattin Hatipoğlu YBO Öğrencileri bir çok kategoride ödüller alarak başarılı bir yarışma çıkardılar. Yarışmalara katılan öğrenciler ve yarıştıkları kategorilere göre almış oldukları başarılar şöyle; Azat Sakmak Fırlatma Topu Türkiye Üçüncüsü ve Uzun Atlamada Türkiye İkincisi, İbrahim Sönmez 100 Metre Türkiye Üçüncüsü ve Yüksek Atlama Türkiye İkincisi, Yusuf Yaşar, Engin Yengin, Azat Sakmak, İbrahim Sönmez 4 x100 Bayrak Koşusunda Türkiye İkincisi oldular.
Yarışmalar katılan öğrenciler ve Beden Eğitimi öğretmeni Yasin Arı kazanmış oldukları ödüller ve kupalarla İlçe Milli eğitim müdürü Deniz Edip’i makamında ziyaret ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Edip yarışmalar katılan ve derce ile dönen öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti. bu başarının 2015-2016 eğitim-öğretim yılında da devam etmesini istedi. Edip Bulanık ilçesinde bu yıl içeresinde bir çok aktivitede ödül alan öğrencilerin aldıkları ödüllerle kurumumuzu ziyaret etmeleri bizi son derece mutlu etmiştir. bütün ödül alan öğrencilerimizi kutluyorum onlar bizim ve bulanık ilçesinin gururu oldular dedi.
Muş Manşet Gazetesi


