Skip to main content

Bulanık Belediyesi’nden gıda yardımı

Muş Haber Fotoğrafı

Bulanık Belediyesi tarafından yardıma ihtiyacı olan ailelere gıda yardımında bulunuldu

Muşun Bulanık Belediye Başkan Vekili Ömer Şahin, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Bulanık Belediye Başkanlığınca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. İlçe genelinde yaklaşık 10 bin aileye gıda yardımı yapıldığını ifade eden Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Şahin, Göreve geldiğim günden beri Bulanık halkına hizmet için geldim. Hedefim, bu ilçede görev yaptığım süre zarfında bir nebzede olsa halkı mutlu ettiysem ne mutlu bana. Devlet olarak hizmet yapsak, onlar nasıl mutlu olursa bizde öyle mutlu oluruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Devlet her zaman vatandaşına şefkatli elini uzatmıştır. Belediye başkanlığına kayyum olarak geldiğim günden beri belediyede olan ve halka nasıl bir hizmet etmek anlayışı ile STKlarla birlikte istişare ettik. Bulanık ilçesini nasıl güzelleştirelim. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Bulanık inşallah bahar ayı başlamasıyla birlikte büyük bir şantiyeye dönüşecektir dedi.

İlçe merkezinde bahar ayı ile çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Şahin, Belki yapılan yardımları bazıları hoş görmeyebilir. Ama devlettin imkanlarını halka sunmak, halkında devamlı devletin kendilerini yalnız bırakmadığını göstergesidir. İlçede ilk önce huzur ve insanların mutlu bir şekilde yaşamasıdır. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için bu göreve geldiysek, bunu en iyi bir şekilde milletimize sunacağız. Belediyecilik budur. Herkes hizmet etseydi, bu sıkıntılar belki olmazdı. Herkes bunu iyi bilsin, devlet her zaman vatandaşın yanındadır. Şu anda Bulanık ilçesinde ihtiyaç sahibi olan binlerce vatandaşıma gıda yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımız her zaman devam edecek ifadelerini kullandı.

Yardım alan F.E. ise, Yapılan bu yardımlar için Allah kaymakamdan ve devletimizden razı olsun. Göreve geldiği günden beri temizlik ve su sıkıntısı çekmedik. Şehitlik Mahallesinde oturuyorum, çöpler alınıyor ve suyumuz geliyor. Bu da bizlere yetiyor. Allah razı olsun şeklinde konuştu.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Meyve Ağaçlarında Aşılama Dönemi Başladı

Muş’ta baharın gelmesiyle birlikte bağ ve bahçelerde aşılama çalışmaları hız kazandı. Kentte kendi…

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Eğitim Haberleri

Muş’ta Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş’ta okul çevrelerinde güvenliğin artırılması amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Muş Valisi Avni…

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Kültür Sanat Haberleri

Gençler arası kültür ve sanat yarışmalarında başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Gençler Arası…

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri