Kızılay Derneği Bulanık Şube Başkanı Seracettin Yılmaz, ilçede yapılan yardımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
370 aileye gıda ve giyim yardımı, 115 aileye ise nakdi yardım yaptıklarını dile getiren Yılmaz: Kızılay sosyal sorumluluk bilinci içerisinde vatandaşlara yardım ediyor.
Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek insan sağlığının korunması doğrultusunda her koşulda, her yerde ve zamanda muhtaç ve korumasız insanlara yardım etmek için çalışmaktadır. İşte bu ilkeler doğrultusunda Kızılay ekibimizle birlikte Bulanık´ın merkez ve köylerinde yaşayan 115 fakir aileye 250 TL´lik para yardımında bulunduk.
Bunun yanı sıra 10 aileye bir torba un, 95 aileye gömlek, 370 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Kızılay, Bulanık´ta bundan böyle daha aktif faaliyet yürüterek vatandaşlarımızın yanında olacaktır.
Yönetimimiz yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çok titiz bir gayret göstermektedir ifadelerini kullandı. Bu aynı zamanda bir hayır işidir Yapılan yardımların görev bilincinin yanı sıra hayır işi olduğunu vurgulayan Yılmaz: Kızılay´ın daha çok fakire, fakir aileye yardım etmesi için halkın bize daha çok yardım etmesi gerekir. Bu aynı zamanda bir hayır işidir. Sizlerin ve tüm Bulanık halkının maddi ve manevi destekleri ile Kızılay´ımız elinden gelen her türlü imkânları insanımızın hizmetine sunmaya devam edecektir. Ne kadar çok aileyi sevindirirsek biz de onlar kadar mutlu oluyoruz ve bu yoldaki çalışma hevesimiz bir o kadar artıyor.
Kızılay sadece insanların savaş, afet, sel, deprem, savaş gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanlarımızın hep yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir dedi.
Muş Ovası Gazetesi


