Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri topluma hizmet götürme dersi çerçevesinde çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocukların yüzünü güldürmeye ön ayak oldular
MŞÜ ilköğretim matematik 3’ncü sınıf öğrencilerinden Şeyhmus Özdemir, Azat Şakar, Tuba Yılmaz, Ayşegül Köker ve Recep Eroğlunun Valilikten talep etmeleri üzerine çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocuklarla polis evinde düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
Valilik tarafından düzenlenen yemek programına Vali Vedat Büyükersoy, eşi Kadriye Zehra Büyükersoy, İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu öğrenciler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çok sayıda çocuk katıldı
Programın düzenlemesinde katkıda bulunan öğrencilerden Şeyhmus Özdemir, Biz 5 arkadaş topluma hizmet götürme dersimiz kapsamında kimsesiz çocuklarla bir araya gelmek istedik. Projemize destek için Vali beyle görüştük. Sağ olsun kendisinin desteği ile bu programı gerçekleştirdik. Çocuk esirgemede bulunan kardeşlerimizle bir araya gelerek onların kimsesiz olmadıklarını göstermek ve abi kardeş, anne baba sevgisini hissettirmeyi amaçladık. Bu konuda bize destek verenlere sonsuz teşekkür ederiz dedi.
Çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Vedat Büyükersoy’un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy şefkatiyle çocukları sevindirdi.
Muş Manşet Gazetesi


