Skip to main content

Muşovası Spor lige hazır…

Muş Haber Fotoğrafı

Muş sporun küme düşmesinden sonra kurulan Muş Ovası Spor kulübü ligin başlamasına bir hafta kala şehir stadyumunda Bingöl Belediye spor ile hazırlık maçı yaptı. Muş Şehir stadyumunda yapılan Muş Ovası Spor ile Bingöl Belediye spor hazırlık maçı öncesi Muş Ovası spor Kurban keserek başladı. Hazırlık Maçı öncesi bir tören düzenlendi. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Muş ovası spor Yönetim Kurulu üyelerinden M. Şirin Sezen, “Amacımız Türk çağdaş spor anlayışını ve ahlakını yaygınlaştıran, olgunlaştıran ve gelişmesini sağlayan her türlü sportif, sosyal ve kültürel çalışmalarını düzenleyerek, yeni başlangıç yıllarındaki saf ve ilerlemesinde öncü rolü olan gençlerimizi yetiştirmektir” dedi.

Yoksul olan ilimiz, ekonomik ve sosyal etkinlik olanaklarının azlığı hatta yok denilecek kadar az olduğunu belirten M. Şirin Sezen, “Tek uğraşımız olan spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, yurduna, vatanına, aile yapısına ve toplumun diğer yargılarını algılayan, benimseyen bireyler olarak sportif ruhunu tatmin etmeye çalışan; minikler, yıldızlar, B gençler, A gençler ve üçüncü ligi hedef alan A takımlarından 100 civarında sporcu gencimiz, 4 Beden Eğitimi öğretmeni, 2 futbol çalıştırıcısı yönetim kurulumuz nezaretinde salon sporları ve futbol dalında yerleştirmeye çalışmaktayız” şeklinde konuştu.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan gençlik spor İl Müdürü Hıdır Kalay, Muş halkı olarak bugün anlamlı birgün yaşıyoruz.  Muş’un gençlerine hizmet veren, hizmet eden bütün herkese teşekkür ediyoruz. Spor Sevgi, Barış ve kardeşliktir. Onun için herkesin spora ve sporcuya destek olması gerekir gerektiğini belirtti.
Daha sonra Bir konuşma yapan Amatör spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan Bingöl Belediye spora hoş geldiniz diyerek, “Amatör sporda 2006–2007 lig sezonu önümüzdeki hafta çim sahada başlatacağız. Amatör spor kulüplerinin amacı, gençleri kötü alışkanlıklardan alı koymaktır. Bugün birçok ilde minikler maçı yapılmazken ilimizde yapılıyor. Bu gençlerimiz ve çocuklarımız için son derece sevindirici bir olaydır” diye konuştu.
Muş sporun geçtiğimiz sezon küme düştüğünü belirten Türkan, “Muş Sporumuz Geçtiğimiz sezon amatör kümeye düştü. Hiç olmazsa bu yıl amatör spordan bir takımımızı 3. lige çıkartalım. Herkesin spor ve sporcuya destek olması gerekir. Siyasilerimiz spora karşı hiç duyarlı değiller” dedi. 
 

Bu arada Muş Şehir stadyumda Muş Ovası spor, Bingöl belediye spor ile yaptığı hazırlık maçında, Muş Ovası spor, Bingöl belediye sporu 2–0 yendi. Haber: Emrullah Özbey NULL

Bu Haftanın En Popüler Haberleri..

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Tescilli Muş Lalesi’ne büyük ilgi

Muş’ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141…

Muş Havalimanı, Mart Ayında 35 Bin 961 Yolcu Ağırladı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı, geçen ay gerçekleşen iç hat yolcu trafiğiyle büyük bir…

İçişleri Bakanlığı Muş’a Personel Alıyor

İçişleri Bakanlığı çeşitli illerde görevlendirilmek üzere 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular…

Eğitim Haberleri

MAUN futsal takımı bölgesel ligde ikinci oldu

Muş Alparslan Üniversitesi Futsal Takımı, 16-20 Nisan tarihleri arasında Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev…

Muş’tan TÜBİTAK Bölge Finallerinde Büyük Başarı

Muş’tan gönderilen 16 proje, TÜBİTAK 2204/B Ortaokul Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde dikkat çekici…

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

“İlimizde Millî Eğitim Bakanlığı’nın Düzenlediği Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi” Millî Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

Behzat Yel’in yeni şiir kitabı

Yazar ve şair Behzat Yel’in ilk şiir kitabı “Bir Soluk Nefes”, Liz Yayınları…

Arşın Mal Alan Opereti Sahnelendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü repertuvarındaki Azerbaycanlı besteci…

Atık Kartonlarla işlediği resimlerin sergisini açtı

Dekoratif El Sanatları Öğretmeni Mükerrem Sur tarafından atıl durumdaki kartonlardan hazırlanan resim ve…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri