TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off 2. Tur’da Belediye Kütahyaspor’u 4-0 ve 4-1’lik net skorlarla eleyerek grup finaline yükselen Muşspor, Karşıyaka ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
1071 Sultan Alparslan Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Fatih Çardak yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli performansı dikkat çekti. Takımda morallerin yüksek olduğu gözlemlenirken, teknik heyet ve oyuncular final yolunda hiçbir detayı şansa bırakmak istemiyor.
Kulüp yetkilileri, 15 Mayıs Perşembe günü oynanacak karşılaşma öncesinde tüm Muş halkına çağrıda bulunarak, bu önemli maçta tribünlerin dolmasını ve takıma 90 dakika boyunca tam destek verilmesini istedi. Final kapısının aralandığı bu mücadelede, şehirde tam bir kenetlenme havası yaşanıyor.
Muş Şehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak Muşspor-Karşıyaka maçını Samsun bölgesinden Üst Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Edirne bölgesinden Anıl Küçükkaraca ve Trabzon bölgesinden Emrah Türkyılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Samsun bölgesinden Abdulsamet Şenoğlu olacak.