EURO 2024: A Milli Takım Gürcistan’ı 3-1 Mağlup Etti
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında, A Milli Takımımız Gürcistan’ı 3-1’lik skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Hemşehrimiz Zeki Çelik, 85. dakikada Mert Müldür’ün yerine oyuna dahil oldu ve Milli Takımımızın ilk golünü kaydetti.
Maçın Golleri ve Detaylar
İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada, ay-yıldızlı ekibin golleri Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi. Turnuvaya ilk kez katılan Gürcistan’ın şampiyona tarihindeki ilk golünü ise Georges Mikautadze attı.
Milli Takımımızın İkinci Maçı
A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Dortmund’da Portekiz ile karşılaşacak. Bu önemli maçta da galibiyet hedefleyen ekibimiz, şampiyonadaki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.