Skip to main content

Vali’den Acaröz’e plaket

Muş Haber Fotoğrafı

Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Muş Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz için veda yemeği düzenlendi. Vali Ali Çınar tarafından polis evinde düzenlenen veda yemeğine Vali Çınar’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, Adalet Komisyonu Başkanı Beytullah Bektaş, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ile kamu kurum amirleri katıldı. Veda yemeğinin ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Vali Çınar, kamu görevlilerinin belli bir süre bir yerde görev yaptıktan sonra ayrıldığını söyledi.

Emniyet Müdürü’nün görev yaptığı süre içerisinde çok gayretli çalıştığını belirten Vali Çınar; “Müdürümüzün görev yaptığı süre içerisinde özellikle polis bölgesinde güvenlik hizmetini verirken, çok gayretli, çok fedakâr çalışmalarına şahit olduk. Aynı zamanda kardeş kuruluş olan Jandarma Komutanlığımız da kendi sorumluluk bölgesinde görevini yürütürken zaman zaman Emniyet’in desteğini gördü, zaman zaman da jandarma teşkilatı emniyetimize destek verdi. Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için hep birlikte hareket ettik” dedi.

Muş’un üçüncü defa en güvenli il olduğunu hatırlatan Çınar şöyle konuştu; “Müdürümüzün, buradaki görev süresi içerisinde yaptığı görevden memnunduk. İnşallah kendisi de bizden ve ilimizde memnun olarak ayrılacak ve huzurlu bir şekilde de yeni görev yeri olan Karabük iline gidecektir. Buradaki hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Müdürümüz, yaklaşık 2,5 yıl burada görev yaptı. İnanıyoruz ki Karabük’te çok daha verimli, daha başarılı hizmetler verecek. Daha sonraki yıllarda daha büyük illerde kendisini görmek istiyoruz. Müdürümüzün gayretli ve fedakar çalışmaları neticesinde Muş’umuz üçüncü defa en güvenli il oldu. Bunda Emniyet Müdürümüzün yanı sıra teşkilattaki en alt kademeye kadar herkesin desteği var. Tüm kamu hizmetlerinde olduğu gibi güvenlik hizmetleri koordineli bir şekilde yürütülürse başarı gelir.”

Bölge illerinde yaşanan toplumsal olaylara değinen Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin ise, Muş’ta herhangi bir olay yaşanmadığını belirterek; “Sayın Müdürümüzle bir yıldır birlikte çalışıyoruz. Kendisinin özelikle adliyeye bakış açısı, adli personellerle diyaloglarından biz memnunduk. Emniyet personelleri sahada, biz de hukuksal kısmı olarak şekil vermek üzere beraber mücadele ettik. Çevremizde birçok olaylar olmasına rağmen Muş bu olayların hiçbirisine rastlamadı. Bu noktada Sayın Müdürümüzün gerekli özeni çok önemliydi. Alınması gereken tedbirler alınarak bu tür olaylara mahal vermedi” diye konuştu.

Muş’ta 29 ay görev yaptığını dile getiren Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz de, göre yaptığı süre içerisinde işine hiçbir zaman duygularını katmadığını kaydederek; “Her görevin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu var. Geçen süre içerisinde arkadaşlarımızla hep doğruluk, dürüstlük ve adaletli olmak ilkelerine bağlı kalmaya çalıştık. Hiçbir zaman işimize duygularımızı karıştırmadık. Mantığımızı her zaman ön planda tuttuk ve halkımızla iyi bir diyalog kurarak halkımıza sunmuş olduğumuz güvenlik hizmetinin halkımız tarafından takdir edilmesini sağlamaya çalıştık. Bunun yaparken projeli veya projesiz birçok çalışmamız oldu. Gelişen teknolojiyi kullanmaya çalıştık. Muş Emniyet Müdürlüğü’nde bazı konularda ilkleri başardık. Muş’tan büyük bir memnuniyet içerisinde ayrıldığımız açıkça ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Veda yemeğinde, Vali Ali Çınar ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin tarafından Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz’e plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
 Muş`un Sesi Gazetesi 

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri