İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesinde çalışan Aysun Yıldırıma idareciler ve personellerin katıldığı veda yemeği düzenlendi. 24 Kasım 2009dan beri görevini başarıyla sürdüren Gıda Mühendisi Aysun Yıldırım bundan sonraki görevine eş durumu tayini ile atandığı Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde devam edecek.
Yemek sonrasında konuşma yapan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Çolakoğlu, Aysun Hanım 5 yıl boyunca Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzde görevini başarıyla sürdürmüştür. Kendisi eş durumundan Erzuruma gidiyor. Bugüne kadar Müdürlüğümüzde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Her gidiş bir son değil bir başlangıçtır. İleriki yaşantısında başarılarının devamını diliyor ve ailesiyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam diliyoruz dedi.
Çolakoğlunun ardından İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Vekili Mehmet Aydın Aysun Hanımla 5 yıl aynı çatı altında çalıştık. Şubemizin bilgisine ve tecrübesine başvurduğu bir insandı. Şubemizin bel kemiğiydi. Bugüne kadar Müdürlüğümüzde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve ileriki yaşantısında başarılarının devamını diliyoruz dedi.
Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünde görev yaparken Erzurum a tayin olan Aysun Yıldırım ise veda konuşmasında gözyaşlarına hâkim olamayıp İlk görev yerim olan Muşun bende yeri ayrıdır. 5 yıldır acısıyla tatlısıyla görev yaptığım ortamdan ayrılmak çok zor. Mesai arkadaşlarımızla güzel günler geçirdik. Herkese çok teşekkür ediyorum. diye konuştu. Düzenlenen veda yemeğine İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İl Müdür Yardımcısı Vekili Mehmet Aydın, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Gündoğdu, Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Ekrem Özmen ile personelleri katıldı.
Muş Manşet Gazetesi


