SGK İl Müdürlüğü, kamu kurum yetkililerini bilgilendirdi. Muş Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, SGK İl Müdürü Ramazan Turan, kamu kurum yetkilileri katıldı.
Katılımcılara teşekkür ederek toplantının açılış konuşmasını yapan SGK İl Müdürü Ramazan Turan, Sayın katılımcılar, bugün burada sizlere Sosyal Sigorta İşlemleri hakkında bilgilendirme yapacağız. Çalışma arkadaşlarımla birlikte 5510 sayılı Yasanın getirdikleri sizlerin yükümlülükleri en son çıkan yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirme yapacağız. Göreve başladığım günden beri vatandaşlarımıza daha nitelikli ve güler yüzlü kamu hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına özel sektör kurumlarına yasaların ve yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmeyi bundan sonrada devam ettirmeyi sürdüreceğiz.
Bu vesile ile hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
İl Müdürü Turanın konuşmasının ardından SGK İl Müdürlüğü İşveren Servisi Şefi Celal Bekar kamu kurumların ihale işleri, idari para cezaları, bildirim yükümlülükleri ve 4-C Kesenek İşlemleri hakkında katılımcılara sunum yaptı.
Muş Manşet Gazetesi


