Skip to main content

Muş`ta teröre lanet yürüyüşü

Muş Haber Fotoğrafı

Diyarbakırın Kulp İlçesinde PKKlı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Sinan Digerin memleketi Muşta, teröre lanet yürüyüşü yapıldı. Merkez Ulu Camii önünde bir araya gelen yüzlerce kişi ellerinde ki Ay Yıldızlı bayraklarla, kahrolsun PKK, kahrolsun HDP ve şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganlarıyla birlikte, Muş Belediyesi meydanına kadar yürüdü.

Gerçekleştirilen yürüyüşe; Muş Valisi İlker Gündüzöz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimişek, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Garnizon Komutanı Yarbay İhsan Gökoğlan ile çok sayda vatandaş katıldı.

Muş Belediyesinde toplanan binlerce kişi burada kahrolsun PKK sloganları attı. Yapılan duaların ardından konuşan Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, birilerinin Muş’u karıştırmak istediğini, ama her defasında tokat yediklerini söyledi.

MUŞ MEYDANINDAN, MUŞ’UN YİĞİT EVLATLARI, ALPARSLAN’IN TORUNLARI TOKAT ATIYORLAR, GÖRÜN BU TOKADI

Diyarbakırın Kulp İlçesinde ki saldırıyı hatırlatarak Çocuğunun rızkı için yola giden insanımızdan ne istediniz? diyerek terör örgütü PKK’ya tepki gösteren Doç. Dr. Vali Gündüzöz, Birlik ve beraberliğimizi Allah muhafaza etsin. Birileri bu memleketi karıştırmaya çalışsınlar hiç önemli değil. Hanımıyla erkeğiyle herkes burada. Hani Muş’tan tokat vuracaktınız? İşte tokat burada. Tokadı yediniz oturdunuz. Çoluğunun, çocuğunun rızkı için yola giden insanımızdan ne istediniz? Bu hainlik değil mi? Bu vicdansızlık değil mi? Bu şerefsizlik, haysiyetsizlik, namussuzluk değil mi? Bu şerefsizliğin hemen ardından ‘yok savaş var, yok terörist değil bunlar’ diye çıkıp belli legal kisvelerin altına girip meşrulaştırmaya çalışanlara Muş meydanından, Muş’un yiğit evlatları, Alparslan’ın torunları tokat atıyorlar, görün bu tokadı dedi.

DİYARBAKIR’DA 28 GÖZÜ YAŞLI ANNEMİZ GÜNLERDİR NÖBET TUTUYOR. İSTEKLERİ NE?

Diyarbakır’da günlerdir nöbet tutan annelerin isteğini hatırlatan Vali Doç. Dr. Gündüzöz, sözlerini, şöyle sürdürdü: Diyarbakır’da 28 gözü yaşlı annemiz günlerdir nöbet tutuyor. İstekleri ne? ‘Evladımı dağdan ver. Kaçırdığın, kandırdığın, şerefsizce kötü yollara düşürdüğün bu yiğit çocukları, benim evlatlarımı ver’ diyor. Ey hainler kandırdıklarınızı vereceksiniz. Bizim gençlerimizi zehirlemeye çalışıyorsunuz. Ama millet uyandı, yok öyle yağma. Bu millet kardeş, kimse kimseyi kandırmasın. Halkların kardeşliği yok, tek millet var; hepimiz kardeşiz, hepimiz biriz, tek bayrak, tek millet. Kimse palavra sıkmasın. Terör örgütünü ve terör örgütünün legal kisveler içinde bizim önümüze gelen partisini ve tüm oluşumlarını lanetliyoruz, Muşlular lanetliyor. Tokatsa işte tokat burada. Tokadı yediniz ve yemeye devam edeceksiniz.

VALİ DOÇ. DR. GÜNDÜZÖZ, DAĞA KAÇIRILAN GENÇLERE SESLENDİ

Terör örgütünce kandırılarak dağa kaçırılan gençlere seslenen Vali Doç. Dr. Gündüzöz, Gençlerimize sesleniyorum; sizi zehirlemeye çalışan, körpe zihinlerinize kötü fikirler aşılamak isteyenlere duyarlı olun. Analarınızı-babalarınızı ağlatmayın. Kandırılan, kaçırılan gençlerimize de sesleniyoruz; devletin merhametli kucağına gelin, analarınızı ağlatmayın dedi.

BU MİLLETİ AĞLATMAYIN, KARŞILIĞINI EN AĞIR ŞEKİLDE GÖRECEKSİNİZ. İŞTE MUŞ, İŞTE MUŞLULAR

Halkların kardeşliği yok, tek millet var. Hepimiz kardeşiz, hepimiz biriz diye ifade eden Vali Doç. Dr. Gündüzöz, Yine terör örgütüne ve onun uzantılarına, uzantısı partiye, dernek ve vakıf adı altında çalışanlara sesleniyorum; bu milleti ağlatmayın, karşılığını en ağır şekilde göreceksiniz. İşte Muş, işte Muşlular. Rahmeti Rahmana gitmiş, şehit olmuş kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi daima muhafaza etsin ifadelerini kullandı.

Fırat Demir Haber 49 Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Dere Islah Seferberliği: 4 Köyde Çalışmalar Sürüyor

Muş’ta taşkın riskini azaltmak ve su akışını düzenlemek amacıyla başlatılan dere ıslah çalışmaları…

Muş’ta Araç Sayısı 43 Bini Aştı: Mart Ayında Trafiğe Kayıtlar Arttı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Mart ayında ülke genelinde toplam 159 bin 931…

Muş’ta Çiriş Otu Ekonomisi Dağlardan Büyükşehirlere Uzanan Bereket

Doğu Anadolu’nun önemli illerinden Muş’ta baharın kendini hissettirmesiyle birlikte dağlık alanlarda yetişen çiriş…

Eğitim Haberleri

Öğretmenlere Silah Değil, Çikolata Layık

Son günlerde yaşanan ve tüm ülkeyi derinden sarsan acı olay, Muş eğitim camiasında…

Okul çevrelerinde denetimler artırılacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla okullar ve…

Muş, TÜBİTAK Yarışmasında Bölgeye Damga Vurdu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 20. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Finali sonuçları…

Kültür Sanat Haberleri

Kocaeli’de Muş Halk Oyunları Rüzgarı

Kocaeli’de gerçekleştirilen folklor yarışması, Muş kültürünün görkemli bir başarısına sahne oldu. Kocaeli’de yaşayan…

Yarım Asırlık Bir Ses: Mehmet Ciğer, Türküleriyle Muş’un Hafızasını Yaşatıyor

Fırat Demir Muş Kent Haber Gazetesi 1959 doğumlu olan Ciğer, küçük yaşlardan itibaren…

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri