Skip to main content

Muş’ta büyük gelişmeler oluyor

Muş Haber Fotoğrafı

Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Şerafettin Subaşı, ülkemizde ve ilimizde büyük gelişmeler olduğuna dikkat çekerek, bu gelişmelerin takdire şayan olduğunu belirtti.

S.S Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Subaşı, sanayi esnafının geçmiş yıllara nazaran daha rahat ve huzurlu olduğunu söyleyerek, “Başta Hükümetimizin bakanları olmak üzere, valilerimiz ve Belediye Başkanımızın Muş’a Muş esnafına ve sanayi esnafına büyük katsı olmuştur. Kendilerine esnaflarım adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Ülkede ve Muş’ta gelişme olduğuna dikkat çeken Subaşı, sanayi esnafının da bu gelişmelerden olumlu yönde etkilendiğini söyledi. Subaşı konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizde ve ilimizde yaşanan gelişmeler esnafımızı da olumlu yönde etkilemiştir. Sanayimizin sıkıntıları giderilmiş, olup esnaflarımız huzurlu ve rahat bir ortamda iş yapmaktadırlar. Her ne kadar kış ayları dolayısı ile işlerde düşüş yaşanmış olsa bile yine de esnaflarımız akşam evlerine rahat bir şekilde gidebiliyorlar. Bunda Hükümetimizin, giden Valilerimizin ve Belediye Başkanımızın payı büyüktür. Ben ülkemizde ki gelişmelere paralel olarak ilimizin de geliştiğini düşünüyorum. Şuan Kastamonu Valisi olan Erdoğan Bektaş, Muş’ta ekonomik anlamda gelişme olması için girişimlerde bulunmuş, hemşerimiz ve gururumuz olan Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan’da bu girişimleri destekleyerek Muş’un kalkınmasına katkı sağlamıştır. Şuan ki Valimiz Ali Çınar’da bu gelişmelere katkı sunmak için çalışmaktadır. Biliyorsunuz ki birlikten güç doğar. Bizde yöneticilerimize elimizden gelen her türlü desteği vererek ilimizin daha da gelişip kalkınması için gayret göstermekteyiz. Bu gelişmelere katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” 

‘DEDE MUŞ İÇİN BİR ŞANSTIR’

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin Muş için bir şans olduğunu belirten Subaşı, “2 dönemdir ilimizde belediye başkanlığı yapan ve yaşına rağmen gece gündüz demeden çalışan belediye başkanımız ilimiz ve halkımız için bir şanstır. Ben ve esnafım ilimizdeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve başkanımızı takdir ediyoruz.”diye konuştu.

HÜKÜMET VE BAKANLARA TEŞEKKÜR

AK Parti Hükümetine ve bakanlara teşekkür eden Subaşı, “Hükümetimiz ve hükümetimizin üyeleri ilimizin gelişmesine büyük katkı sağlamıştırlar. Dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, esnafımızın sıkıntısına kulak vermiş ve yıllardır özlemle beklediğimiz sanayi sitesinin asfalta kavuşmasını sağlamıştır. Onun için ülkemizde ki gelişmelere paralel olarak ilimizde gelişmektedir. Ben bu gelişmelere katkı sağlayan herkese sanayi esnafı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

ARAÇLARINIZA BAKIM YAPTIRIN

Araçların mevsim şartlarına hazır olmasının can ve mal güvenliği açısından önemli olduğuna işaret eden Subaşı, otomobil sahiplerini kışlık bakım yaptırmaları konusunda uyardı. Kış aylarında meydana gelen kazaların temelinde buzlanma, aşırı hız, yolun durumuna göre önlem alınmaması ve araçların kışa hazırlanmaması bulunduğunu belirten Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Şerafettin Subaşı, kış öncesi araç bakımlarında kış lastiği takılması, fren, şanzıman, difransiyel bakımları ve motor yağı ve akü kontrolü yapılarak radyatöre antifriz konulması gibi tedbirlerin alınmasını gerektiğini söyledi. 

Şerafettin Subaşı, aracına kış bakımı yaptırmayan sürücüleri uyararak, bakım yapılmayan araçla yola çıkılmaması uyarısında bulundu. Kış gelmeden aracın rutin bakımının da yapılması önemine değinen ustalar, yağışlı ve karlı havalarda ani hareketlerden ve aşırı hızdan kaçınması gerektiğini kaydetti.

 

 
 Şark Telgraf Gazetesi

Bir Cevap Yaz

Ekonomi Haberleri

Muş’ta Besiciler Yaylalarda Koyun Kırpmaya Başladı

Muş’ta havaların ısınmasıyla birlikte yaylalara çıkan besiciler, hayvanlarının yazlık bakımlarına başladı. Kurtik Dağı…

Muş’a kayıtlı kaç araç var?

Türkiye’deki Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı ve Muş İli Araç İstatistikleri Geçen yıl itibarıyla…

Muş Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı

Muş Sultan Alparslan Havalimanı 2024 Mayıs İstatistikleri Açıklandı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı…

Eğitim Haberleri

Bejna Fırat’ın İlham Veren Hikayesi

Varto’dan Yükselen Bir Başarı Hikayesi: Bejna’nın Azmi ve İyilikseverlerin Dayanışması Muş’un Varto ilçesine…

Muş’ta Coşkulu Mezuniyet Töreni

Muş’ta gerçekleşen mezuniyet töreni, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın…

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yenilikçi Proje Yarışması

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Eğitim…

Kültür Sanat Haberleri

“Yüreğimdeki Mürekkep” raflarda yerini aldı

Dr. Yunus Soydan’ın İlk Şiir Kitabı “Yüreğimdeki Mürekkep” Raflarda Edebiyat dünyasına yeni bir…

Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri: Edebiyatseverlerin İlgi Odağı

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Muş Alparslan Üniversitesi Öykü Günleri”, 2-3 Mayıs…

Geçmişten Geleceğe Muş

Muş’un köklü tarihine ışık tutacak önemli bir eser hazırlanıyor. Muşlu Dağcı Ömer Faruk…

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri