Muş Valisi Vedat Büyükersoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte asfalt çalışmalarının yapıldığı yollarda incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya geldiğinde Sütlüce köylülerine asfalt sözü veren Vali Büyükersoy, asfalt çalışması tamamlanan Sütlüce Köyünde yapımı tamamlanan yollarda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
Merkeze bağlı Sütlüce Köyünde, İl Özel İdaresi bütçesiyle Muş Belediyesinden hizmet satın alınarak, protokol çerçevesinde yapılan çalışma ile ilk defa bir köy yolunda 1.7 kilometre BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) uygulamasına gidilmiştir. Sütlüce Köyünde ayrıca 3.9 kilometre de birinci ve ikinci kat asfalt çalışması da tamamlandı.
Yollarda incelemelerde bulunan Vali Vedat Büyükersoy, Bizim hizmet anlayışımız, köyde ikamet eden vatandaşlarımızın da tıpkı şehirde yaşayan vatandaşlarımız gibi kaliteli yaşam standardına ulaşmasıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu hedef ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Nitekim verdiğimiz sözü tutup il defa bir köy içi yoluna sıcak asfalt uygulamasını hayata geçirdik. Bu çalışma ile startını verdiğimiz uygulama ileriki asfalt döneminde çok daha geniş bir alana yayılacaktır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için hizmet aşkıdır dedi.
Merkez İmam Hatip Lisesi binasını ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen, Vali Büyükersoy, yapımı devam eden yol çalışması hakkında da belediye yetkililerinden bilgi alarak, okul hizmete girdiğinde, öğrenci ve öğretmenlerin sıkıntı yaşamaması için ivedilikle yol çalışmasının bitirilmesi gerektiğini belirtti. Yapımı biten Merkez İmam Hatip Lisesi binasını detaylı bir biçimde inceleyen Vali Büyükersoy, Okul yapmak halkımız için yapabileceğimiz hizmetlerin en iyilerindendir. Evlatlarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için okullarımızın arttırılmasını kendimize borç biliriz. Bu doğrultuda hareket ederek elimizden geldiğince çalışmalarımıza ara vermeden halkımıza hizmeti her zaman ön planda tutacağız. bu bir vicdan meselesidir dedi.
Muş Manşet Gazetesi


