Skip to main content

Gençler gül suyu ve lokum dağıttı

Muş Haber Fotoğrafı

Muş Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hastaları ziyaret ederek gül suyu, lokum ve hadis kitapları dağıttılar.

Muş Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Muş Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtiler. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hastaları ziyaret ederek ikramlarda bulunup hayır duası aldıklarını belirten Gençlik Meclisi Başkanı Deniz Koçmen, çeşitli faaliyetlerde bulunacaklarını söyledi. Destek veren herkese teşekkür eden Koçmen, Bizler Muş Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak Kutlu Doğumun idrakıyla Peygamber Efendimizin (sav) sünnetlerini genç kardeşlerimizle burada yerine getirdik. Hastalarımızı ziyaret ederek ikramlarda bulunduk ve yaşlılarımızla hasbıhal edebilme imkanını yakaladık. Burada bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz dedi.

Kutlu Doğum Haftasının önemine değinen Muş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Proje Koordinatörü İsmail Özkan ise, Hayatın gayesinin, yaratılışın manasının silindiği, her şeyin manasız görüldüğü bir ortamda başıboşluk ve hüzün girdaplarında boğulmaya yüz tutmuş; 21. yüzyılda insanı; maddi anlamda çağlar atlayıp bütün ihtiyaçlarını karşılamış ama ruhunu paslandırmış ve çürütmüştür. İşte biz böyle bir zamanda yaşıyoruz. Bugün; artık ruhlar bir şey bekliyor, maneviyata aç gönüllerimiz, her şeyin madde olmadığını anlatan bir nur istiyor. Her şeye rağmen, ruh ve mânâ kökleri sağlam; fıtratlarındaki saflığı, temizliği barındıran insanoğlu, er ya da geç dönüp dolaşıp Onun şefkat ve merhamet ikliminde buluşmalı, yeni bir dirilişe ermeli ve dünyaya yeniden sevgiyi, barışı getirmelidir diye düşünüyorum. İnşallah Onu anmak için genç kardeşlerimizle buraya gelişimiz okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve Onun bize öğrettiği İslami prensiplerin zerrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.

Muş Manşet Gazetesi

Bir Cevap Yaz

blank

Ekonomi Haberleri

Malazgirt’te Şeker Pancarı Üreticilerine Yönelik Toplantı Düzenlendi

Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya üreticiler yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan…

Muş’ta Zincir Marketlerde Kırtasiye Ürünleri Denetlendi

Muş Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde zincir marketlerde kırtasiye…

Aromasıyla Meşhur Muş Üzümü Bu Yıl Erken Olgunlaştı

Üreticiler, Muş üzümünün mideyi rahatsız etmediğini, şişkinlik yapmadığını ve tamamen organik olduğundan dolayı…

Eğitim Haberleri

Muş’ta 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Muş’ta 2025–2026 eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası etkinlikleriyle başladı. Vali Avni Çakır, yayımladığı mesajda…

18 bin 430 öğrenci için ders zili çaldı.

Muş’ta ilkokul birinci sınıf ve okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin, yüz yüze yürütülecek…

Bir milyondan fazla kitap sıralarda hazır bekliyor.

Muş’ta 699 okulda 104 bin 231 öğrenci için toplam 1 milyon 139 bin…

Kültür Sanat Haberleri

Vali Avni Çakır, Adem Sönmez Sanat Galerisi’ni ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez’in sanat galerisini ziyaret etti. Ardından…

Muşlu Genç Sanatçı Esma Asi’den “Gençses” Yarışmasında Unutulmaz Performans

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen…

Yunus Teke’den Memleket Türküsü: “Arınç Yolu” Yayınlandı

Muşlu hemşehrimiz Yunus Teke’nin “Arınç Yolu” adlı şarkısı müzik platformlarında yayınlandı. Memleketi Muş’un…

blank

Profesyonel internet sitesi için arayın..

Memleket Web Tasarım

 0532 514 50 57

  • Google Arama Kaydı
  • SEO Puanı Yüksek Tasarımlar
  • Türkçe Yönetim Paneli
  • Yedekleme Hizmeti

 

 

Haber ve İçerik Etiketleri

Haber Kategorileri